Fredag 2 Dec
Stockholm

Läsarfråga: "Hjälp, jag kan inte onanera"

Väldigt många använder sig av duschen som onanihjälpmedel.
Väldigt många använder sig av duschen som onanihjälpmedel. Foto: sxc.hu

Vad gör man för fel om kåtheten försvinner i samma stund som man börjar onanera?

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Fråga:

Hej och tack för en jättebra sajt!

Mitt problem är rätt så ovanligt tror jag och därför vågar jag inte fråga nån av mina kompisar.

Det är så att jag är ofta kåt, men kan inte onanera. När jag smeker mig själv är det liksom inte skönt och jag förstår inte varför. Jag har provat att onanera med hjälp av olika föremål så som gurkor och annat men ingenting känns bra. Jag är ju kåt innan jag börjar så jag begriper inte vad det här handlar om!

Hur ska jag göra för att det ska bli skönt att onanera?!

/ Linneá

 

Svar:

Hej Linnéa och tack!

Till att börja med vill jag säga att ditt problem inte alls är speciellt ovanligt. Många tjejer vet inte riktigt hur de ska bära sig åt för att göra det skönt för sig själva. Du är dock på rätt väg eftersom du provar olika saker och vågar fråga om hjälp.

Min första tanke är att du går lite väl hårt ut så att säga. Kanske vore det en idé att vänta lite med det tunga artilleriet, gurkor och sådant som du för in i slidan och istället koncentrera dig på yttre stimulering. Testa att smeka dig utanpå trosorna en längre stund, tills du verkligen känner att du vill ha mer. Först då tar du av dem. Jag tycker att du i lugn och ro ska undersöka hur din fittas utsida ser ut, fungerar och hur det känns när du smeker olika delar av den.

Smek försiktigt din klitoris, om du inte vet var den sitter kan du titta här. Testa att ömsom röra den väldigt försiktigt och ömsom gnida den lite hördare, kanske mot en kudde eller likande. Slicka lite på fingret och smek dina blygdläppar, de inre och de yttre. Om du börjar bli lite våt så är du på rätt väg.

Många tjejer tycker om att onanera i duschen genom att rikta vattenstrålarna dit det känns skönt, eller att sätta sig grensle över en soffas armstöd och gnida sig mot det. Du kan ligga och fantisera om sådant du tycker är sexigt, kolla porr eller läsa en sexnovell och se ifall det hjälper.

Det finns hur många sätt som helst att onanera på och du har antagligen inte hittat just ditt helt enkelt. Mitt bästa tips är att googla runt, kika in på forum och ta del av andras erfarenheter. Sen testar, testar och testar du igen.

Övning ger färdighet. Lycka till!

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.