Läsarfråga: "Hur får jag kondomen att sitta på plats?"

- 01/10/2010, 14:37 -
Vad gör man med en kondom som skrynklar sig undrar läsaren.

Vad gör man med en kondom som skrynklar sig undrar läsaren.

sxc.hu

Hur gör man om man upplever att kondomen skrynklar sig och skulle kunna glida av på grund av för liten kuk?

Fråga:

Hej Alabama

Tack för en superbra sajt! Jag har en fråga som känns lite pinsam att prata med mina polare om eftersom den handlar om storleken på min kuk.

Som den ansvarsfulla person jag är vill jag uteslutande använda kondom när jag har sex men då min kuk är ganska liten skrynklar sig ofta kondomen och jag har flera gånger tvingats avbryta sexet för att kondomen varit nära att glida av. Vad fan ska jag göra för att slippa detta? Det är jobbigt nog att ha en pyttekuk!

/Lillpillen

 

Svar:

Hej och tack själv!

Vad härligt att läsa att du utövar säkert sex, jättebra!

Jag förstår att det måste kännas både jobbigt och osäkert för dig att ha sex när du oroar dig för att kondomen ska åka av men ta det lugnt för det finns en lösning och den är väldigt enkel.

När du i fortsättningen sätter på kondomen, trär du den även över pungen. För att enklare få kondomen över pungen kan man först töja ut den lite vid gummiringen.

Detta kan kännas lite ovant och trångt till en början. Det kan också vara lite trixigt eftersom testiklarna i pungen har en tendens att glida omkring men öva när du runkar så ska du se att du är värsta proffset sen när det väl gäller!

Att sätta kondomen över pungen kan också vara till nytta ifall man har en konformad kuk, när den alltså är tjockare vid roten och smalnar av upp mot ollonet.

Viktigt att tänka på om man ska töja kondomen på det här viset är att man är ytterst försiktig så att den inte går sönder, att använda sig av de tunnaste sorterna är därför inte att rekomendera.

Lycka till nu, det kommer att bli super!