Alla tjejer blir våta vid sexuell upphetsning.
Alla tjejer blir våta vid sexuell upphetsning. - Foto: sxc.hu

Läsarfråga: Kåt och (jätte)våt

Kan man vara för våt? Tycker killar att man är äcklig om man vid sexuell upphetsning blir väldigt blöt i brallan?


Undrar du också över något?

Har du en fråga du behöver få svar på, kanske känns det pinsamt eller dumt att vända sig till någon i din närhet? Var bara lugn, Sex & Blandat hjälper dig. Du kan självklart vara anonym när du mailar dina frågor till Alabama på alabama@nyheter24.se

Fråga:

Hej Sex & Blandat, jag är en tjej på 16 år som skäms otroligt mycket över en sak. När jag och min kille hånglar, eller kanske bara ligger och myser blir jag ofta extremt våt. Av nästan ingenting alltså, han behöver inte ens röra vid mig för att det ska bli helt blött i mina trosor. Jag tycker att det här är jättejobbigt och känner mig ofräsch. Min kille har aldrig sagt någonting om det men visst måste han väl också undra vad sjutton det är för fel på mig?

Svar:

Hej du!

Vet du vad, jag skulle kunna ge dig världens kortaste svar nu genom att bara skriva "tänk inte mer på det, var glad att din kropp fungerar precis som den ska", för så enkelt är det egentligen. Men jag ska utveckla det hela lite eftersom jag vet att fler än du har det här "problemet".

Först och främst, att bli våt i samband med att känna sexuell lust är helt normalt. Alla tjejer blir det, mer eller mindre. Det är inte ett problem så länge man inte gör det till ett.

Alla killar, och då menar jag verkligen alla som jag har pratat med säger samma sak - det finns ingenting som heter för våt. Killar älskar att vi tjejer blir blöta eftersom det är det ultimata beviset på att vi gillar det som sker. Tänk hur bakvänt det kan bli om killen du har sex med gör sitt yttersta och kämpar för att du ska bli mer och mer upphetsad, medan du gör allt i din makt för att inte bli kåt och därmed våt.

Ibland kanske man kan uppleva att friktionen minskar då tjejen är mycket våt och att det alltså inte känns lika mycket som vanligt vid penetrering. Du som tjej kan dock tänka att så länge du känner honom i dig, så känner ju han något också. Och om ni mot all förmodan ändå tycker att det är lite väl vått, ta en handduk och torka lite precis innan han ska komma in i dig. Det är inget konstigt eller fel med det heller och jag vet många som gör precis så!

Mitt hetaste tips är naturligtvis att prata med din kille om det här, för jag kan nästan garantera att han kommer att försäkra dig om att han älskar hur våt du blir! Försök att ändra din inställning istället för att motarbeta din kropp när den har det som skönast. Var stolt över din förmåga att njuta i fulla drag och var glad att du slipper lägga en massa pengar på glidmedel!

Lycka till sötnos!

/
Kat
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!