Läsarfråga: Vågar jag ge min kille oralsex?

"Jag vill gärna prova och är nyfiken men jag vågar inte! Jag är livrädd att han ska tycka att jag är dålig eller att jag ska göra honom illa på något vis." Läsaren undrar över det här med att suga kuk.


Några ord på vägen

Det ska inte kännas obehagligt eller smärtsamt att ge oralsex, varken på en kille eller tjej och glöm inte att du alltid kan avbryta när som helst.

Sist men inte minst - könssjukdomar kan smitta även genom oralsex så använd helst kondom!

Fråga:

Min fråga kanske är dum men jag ställer den ändå.

Min kille och jag har varit ihop i 2 månader och vi har gjort allt som har med sex att göra förutom en sak - jag har aldrig sugit av honom.

Jag vill gärna prova och är nyfiken men jag vågar inte! Jag är livrädd att han ska tycka att jag är dålig eller att jag ska göra honom illa på något vis. Dessutom oroar jag mig för att jag själv inte ska gilla det.

Min pojkvän är jättesnäll och tjatar inte men jag vill ju som sagt göra det i alla fall. Hur ska jag göra?!

Svar:

Först och främst, inga frågor är dumma!

Det verkar onekligen som att du är sugen på att testa att suga av din kille så jag tycker att du ska göra det!

Det är omöjligt för mig att veta vad du, eller han ska tycka om det men jag kan säga att om ni tycker om varandra och tar det hela lugnt och försiktigt så kommer det säkert att gå bra.

Jag kan ge dig några råd på vägen gällande att göra det skönt för din kille och det viktigaste är, enligt de killar jag har pratat med, att du håller undan dina tänder så gott du bara kan. I övrigt kan du göra som du känner för, det som känns bekvämt för dig är förmodligen helt ok för honom också.

Ollonet är mycket känsligt på de allra flesta killar, likaså pungen så där får du prova dig fram och försöka vara uppmärksam på hur han reagerar på din behandling. Variera dig - använd dina händer, slicka, sug, kyss och smek din kille. Se till att inte överdriva något, att till exempel ta hans penis mycket djupare än du egentligen klarar av skulle jag inte råda dig till så här i början.

Vad det gäller dig själv kan bara du avgöra vad du gillar och inte. Jag vet inte riktigt vad du är rädd för att inte tycka om men till exempel sperman kan du ju undvika att ta i munnen innan du känner dig helt redo för det. Ni kan kanske ta en dusch tillsammans innan, så kan du vara säker på att han är ren och fin och inte smakar illa.

Lycka till!

Madonna visar hur hon gör vid en avsugning.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför är män mer nyfikna på polygami jämfört med kvinnor – enligt sexinspiratören

29 Aug 2023, 21:58

Missnöjd med sexlivet? Så berättar du för din partner – sexologen: "Inled med orden..."

14 Dec 2022, 20:49
Är du missnöjd med sexet i din relation, men vågar inte säga något? För Nyheter24 berättar psykoterapeuten och sexologen Kalle Norwald, som är högaktuell med boken "Tack, förlåt och skyll dig själv", om hur du kan lyfta problemet – och om formuleringen du ska undvika.

Självtesta säkert för Klamydia hemma med hemmatest

5 Maj 2022, 00:00
Idag kan kvinnor på 20 minuter ta reda på och självtesta med hemmatest för Klamydia och se om man har Klamydia som 5% av alla kvinnor i åldern 18-22 går runt med.

3 st olika typer av kondomer som man enkelt hittar på nätet

23 Aug 2021, 18:30
Det har blivit kutym att inleda nya relationer med kondom eftersom det skyddar effektivt mot könssjukdomar och annat man kan få efter en skön natt.

Spermadonation i Köpenhamn kan vara ett alternativ

19 Jul 2021, 16:44
Det finns flera alternativ för hjälp med befruktning för att bli gravid. Resan kan börja med en konsultation över video med syftet att finna den bästa behandlingsformen för varje kvinna.

Här är sexroboten som kan sexvägra – hon säger nej

26 Jun 2018, 21:08
Den nya sexroboten Samantha har lärt sig att vägra sex. Blir hon misshandlad eller uttråkad så säger hon nej.