Läsarfråga: Vågar jag ge min kille oralsex?

- 02/11/2010, 15:43 -

"Jag vill gärna prova och är nyfiken men jag vågar inte! Jag är livrädd att han ska tycka att jag är dålig eller att jag ska göra honom illa på något vis." Läsaren undrar över det här med att suga kuk.

Fråga:

Min fråga kanske är dum men jag ställer den ändå.

Min kille och jag har varit ihop i 2 månader och vi har gjort allt som har med sex att göra förutom en sak - jag har aldrig sugit av honom.

Jag vill gärna prova och är nyfiken men jag vågar inte! Jag är livrädd att han ska tycka att jag är dålig eller att jag ska göra honom illa på något vis. Dessutom oroar jag mig för att jag själv inte ska gilla det.

Min pojkvän är jättesnäll och tjatar inte men jag vill ju som sagt göra det i alla fall. Hur ska jag göra?!

Svar:

Först och främst, inga frågor är dumma!

Det verkar onekligen som att du är sugen på att testa att suga av din kille så jag tycker att du ska göra det!

Det är omöjligt för mig att veta vad du, eller han ska tycka om det men jag kan säga att om ni tycker om varandra och tar det hela lugnt och försiktigt så kommer det säkert att gå bra.

Jag kan ge dig några råd på vägen gällande att göra det skönt för din kille och det viktigaste är, enligt de killar jag har pratat med, att du håller undan dina tänder så gott du bara kan. I övrigt kan du göra som du känner för, det som känns bekvämt för dig är förmodligen helt ok för honom också.

Ollonet är mycket känsligt på de allra flesta killar, likaså pungen så där får du prova dig fram och försöka vara uppmärksam på hur han reagerar på din behandling. Variera dig - använd dina händer, slicka, sug, kyss och smek din kille. Se till att inte överdriva något, att till exempel ta hans penis mycket djupare än du egentligen klarar av skulle jag inte råda dig till så här i början.

Vad det gäller dig själv kan bara du avgöra vad du gillar och inte. Jag vet inte riktigt vad du är rädd för att inte tycka om men till exempel sperman kan du ju undvika att ta i munnen innan du känner dig helt redo för det. Ni kan kanske ta en dusch tillsammans innan, så kan du vara säker på att han är ren och fin och inte smakar illa.

Lycka till!

Madonna visar hur hon gör vid en avsugning.