Kan sneda tänder skada kuken?
1 av 2
Kan sneda tänder skada kuken? - Foto: Sxc.hu
Det är viktigare att ha rena tänder än raka.
2 av 2
Det är viktigare att ha rena tänder än raka. - Foto: Sxc.hu

Läsarfråga: "Kommer jag att skada honom?"

Kommer läsarens sneda tänder göra killen illa vid oralsex? Sex & Blandat svarar på ännu en läsarfråga.


Undrar du också över något?

Har du en fråga du behöver få svar på, kanske känns det pinsamt eller dumt att vända sig till någon i din närhet? Var bara lugn, Sex & Blandat hjälper dig. Du kan självklart vara anonym när du mailar dina frågor till Alabama på alabama@nyheter24.se

Fråga:

Hej, jag har en lite konstig fråga.

Jag har jättesneda tänder och är därför rädd att skada min kille när jag suger av honom. Kan man göra på nåt annat sätt, bara slicka eller något kanske?

Svar:

Hej hej!

Oroa dig inte, sneda tänder är ingenting som jag någonsin har hört talas om skulle vara ett problem vid oralsex. Nu vet jag ju inte exakt på vilket vis de är sneda men det jag kan tänka mig är att du kanske måste gapa lite större än andra för att tänderna inte ska komma åt din killes penis när du har den i munnen. Eventuellt får du vara lite extra försiktig och uppmärksam på hur han reagerar, ibland råkar tänderna stöta i lite utan att man märker det själv.

Självklart, och säkert inte helt otippat föreslår jag främst att du pratar med den person du vill ge oralsex innan du gör det, och berättar om din oro. Det brukar vara det bästa, trots allt.

Givetvis kan man slicka, kyssa och göra en massa annat förutom att just suga, ifall man känner sig mer bekväm med det. Sådant är ju också skönt även om det naturligtvis inte känns precis på samma sätt som om du skulle ha kuken liksom inne i munnen.

Som sagt, jag tror inte ens att du behöver bekymra dig om det här, men om det är väldigt svårt att släppa så skulle jag råda dig till det jag beskrivit ovan.

Lycka till!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!