Fredag 23 Jul
Stockholm

Läsarfråga: "Hur får jag min kuk att se större ut?"

Går det att skapa illusionen av en större kuk?
Går det att skapa illusionen av en större kuk?. Foto: Sxc.hu

Dessa nojor, om för små/stora kukar, om olika storlekar på brösten, om dofter och kroppsvätskor och allt vad det är, är ständigt aktuella. Sex & Blandat har fått ytterligare en snoppfråga.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Storleksguide

"I slakt tillstånd mäter den västerländske mannens penis vanligtvis 8,5 cm till 10,5 cm med en medellängd på 9,5 cm. Omkretsen är mellan 6-10 cm med en medelomkrets på 8 cm. Man mäter penislängden på ovansidan med hård linjal från penisroten till toppen på ollonet. Omkretsen mäts med måttband runt roten." Skriver Rfsu i sin faktafolder Kukkunskap.

Fråga:

Tja!

Jag har otroligt liten snopp, finns det något jag kan göra för att få den att se större ut?

/P

Svar:

Oj, det var en kort men svår fråga. Jag vet faktiskt inte säkert men en grej jag har hört killar med mindre kukar göra, är att se till att vara väldigt ansad/rakad ovanför. Så att liksom inget hår täcker snoppen. Det kan funka.

Jag skrek högt på Facebook för att höra vad mina manliga vänner hade att säga om saken. Någon sa att regelbundet sex skulle hjälpa, vilket jag i och för sig tvivlar på. En annan påstår, att om du låter bli att runka innan du ska visa kuken för någon så kommer den att vara större än om du istället skulle ha onanerat fyra gånger den dagen. Jag vågar inte gå i god för det heller men personen i fråga verkade mycket säker på sin sak, så det kan ju vara värt att testa.

Tydligen ska det också hjälpa att duscha i varmt vatten för att öka blodflödet, och göra snoppen större. Motsatsen till vad kyla gör med kuken liksom!

Naturligtvis måste jag tillägga, att du inte ens ska tänka på det här. Fan, det må vara en klyscha att det handlar om hur man använder den och även om man givetvis fortfarande kan få tycka att en stor kuk är skönare än en liten så är det sant. Jag har haft sex med killar som har haft både små och stora kukar och om man bortser från hur min personliga idealkuk ser ut, så har det verkligen varit tekniken som avgjort.

Mitt bästa tips är således, work what you have! Och, du kan ju alltid se till att bli bäst i världen på oralsex och en massa andra sköna grejer!

Lycka till gullet!

 

Här har vi en vettig tjej

Kommentera
Kopiera länk
Dela