Alla tjejer är inte lika bekväma med snoppar som den här kvinnan
Alla tjejer är inte lika bekväma med snoppar som den här kvinnan - Foto: All Over Press

Läsarfråga: Hur får jag henne att vilja?

"Jag funderar nästan på att göra slut med henne på grund av det här och är därför i extremt behov av hjälp för jag älskar ju min tjej!" Läsaren tycker att han får oralsex för sällan.


Undrar du också över något?

Har du en fråga du behöver få svar på, kanske känns det pinsamt eller dumt att vända sig till någon i din närhet? Var bara lugn, Sex & Blandat hjälper dig. Du kan självklart vara anonym när du mailar dina frågor till Alabama på alabama@nyheter24.se

Fråga:

Hej

Jag är av åsikten att oralsex är det skönaste som finns och jag älskar att bli avsugen. Problemet är att min tjej inte verkar tycka likadant. Under våra fyra månader tillsammans har hon sugit av mig kanske tre gånger och det är enligt mig en alldeles för låg siffra!

Nu undrar jag hur jag ska få henne att ge mig oralsex oftare. Jag funderar nästan på att göra slut med henne på grund av det här och är därför i extremt behov av hjälp för jag älskar ju min tjej!

Svar:

Hej du

Min första reaktion är faktiskt att undra över varför du vill få henne att göra något hon inte vill. Men vid närmare eftertanke inser jag att det kan ju faktiskt finnas andra anledningar till varför hon inte suger av dig, än att hon bara inte tycker om det.

Till exempel kan det bero på att hon är osäker på hur hon ska göra, att hon är blyg. Om så är fallet kan en idé vara att vid tillfälle prata med henne om sex i allmänhet och då även ta upp det här med nervositet och hur jobbigt det är. Du kan kanske berätta om något du inte känner dig helt säker på och genom detta visa att det är ok.

Kanske har hon inte förstått hur underbart du verkligen tycker att det är att få oralsex. Jag undrar lite, ger du någonsin henne samma behandling? Jag tänker att du kanske skulle slicka henne oftare och göra det så jävla bra att hon bara dör och känner att "shit, jag vill att han ska få uppleva samma sak, jag ger honom genast en avsugning!"

Helt ärligt, jag vet faktiskt inte, jag bara spånar lite här.

Naturligtvis ska du alltid vara ren och fräsch så att hon inte låter bli för att hon tycker att du luktar illa eller liknande. Du får heller inte glömma att det trots allt finns väldigt många människor som inte är lika stora fan av oralsex som du.

Men, mitt råd är att aldrig tjata utan att testa lite olika grejer som till exempel det jag nämnt här ovan. Och, om ingenting fungerar får du nog bara acceptera att din tjej inte tycker om att suga kuk och gilla läget. Att tvinga till sig sex, oavsett vilken typ det gäller, är aldrig ok.

Lycka till!

 

Se den här för tips om hur du slickar henne!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!