Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Läsarfråga: Är "bakis-sex" farligt?

Är det kanske bäst att bara ligga så här..
1 av 2

Är det kanske bäst att bara ligga så här..

Sxc.hu

Ibland när man känner sig så här..
2 av 2

Ibland när man känner sig så här..

Sxc.hu

Sex & Blandat | 15/12/2010 09:52

"Sex är ju nästan lika jobbigt som att träna och är man bakis så är man ju inte helt frisk." Vågar man ha sex bakfull?, undrar läsaren.

Fråga:

Hejsan!

Jag har en liten fråga... Man ska inte träna när man är sjuk för det är ju inte bra för kroppen. Men när man är bakis, är det farligt att ha sex då? Sex är ju nästan lika jobbigt som att träna och är man bakis så är man ju inte helt frisk.

Undrar för att jag har känt av själv hur jobbigt det är och hur mycket sämre man mår av att ha sex bakfull. Min fråga är alltså om det är farligt på något vis?

Mvh Annelie

Svar:

Annelie!

Nu är jag ingen träningsguru men även jag har förstått att det inte är helt nyttigt att träna när man är sjuk och jag förstår hur du tänker men du behöver inte oroa dig. Det är inte farligt att ha sex när man är bakfull.

Visst är man inte helt frisk när man är bakis men det är inte samma sak som att ha en infektion i kroppen som kanske stannar längre för att man inte tar hand om sig.

Du skriver dock att du känt av hur jobbigt det är att ha sex bakis och att du upplever att du mår sämre efter att ha legat med någon i det tillståndet så kanske borde du låta bli att ligga bakfull i fortsättningen. Inte för att det är direkt farligt, men för att din kropp uppenbarligen bara vill vila och därför säger ifrån.

Se en skön film och gosa lite i stället, och ligg när du spytt färdigt och inte längre är bakis!

 

Det här kan däremot vara farligt att göra, oavsett ifall du är bakis eller inte.