Söndag 18 Apr
Stockholm

Läsarfråga: Orgasmproblem

Björn ger goda råd till vår läsare.
1 av 4
Björn ger goda råd till vår läsare. Foto:
Eric Rosén.
2 av 4
Eric Rosén. Foto:
Fina Pascal.
3 av 4
Fina Pascal. Foto:
Killpanelen.
4 av 4
Killpanelen. Foto:

KILLPANELEN. "Jag har inga som helst problem att få henne till orgasm men jag själv får det ytterst sällan. Finns det något jag kan göra för att hon ska kunna hålla sig längre?"

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Undrar du också över något?

Har du en fråga du behöver få svar på, kanske känns det pinsamt eller dumt att vända sig till någon i din närhet? Var bara lugn, Sex & Blandat hjälper dig. Du kan självklart vara anonym när du mailar dina frågor till Alabama på alabama@nyheter24.se

Fråga:

Jag är en kille på 17 vintrar och jag har ett förhållande med en tjej sen snart 15 månader tillbaka som är bra på alla sätt.

Jag ser mitt problem som lite udda, det handlar om min orgasm. Vi har mycket och bra sex, älskar varandra och jag har inga som helst problem att få henne till orgasm men jag själv får det ytterst sällan!

Dels kommer hon rätt tidigt och hon kommer bara en gång. De få gånger jag lyckas komma är när jag verkligen "kör på" och lyckas komma innan henne.

Verkligen inte för att skryta men kan det bero på att jag har en rätt stor snopp för hon är verkligen helt tokig i den. Jag vet inte vad jag ska göra. Finns det något jag kan göra för att hon ska kunna hålla sig längre?

Hjälp mig / Killen

Killpanelen svarar:

Eric Rosén, nyhetschef Nyheter24

– Hej Killen! Vad bra att ni verkar ha det bra på en massa sätt. Om du nästan aldrig kommer när ni har sex är det ändå så klart jobbigt för dig.

– Har ni diskuterat det hela? För om ni båda är tända och trivs när ni har sex är det väl i sig inget problem att hon kommer före dig? Så länge båda fortfarande vill är det väl bara att fortsätta, kanske kommer hon till och med fler gånger, och då blir det ju ännu lyxigare.

– Vill hon avsluta när hon kommit för att hon inte tycker det är skönt längre tycker jag ni antingen ska hjälpas åt att få dig att komma eller att du på egen hand ska se till att du blir nöjd.

Pascal Engman, nöjeschef Nyheter24 och bloggare

– Du får väl be henne att "värma upp" dig på något sätt. Så att du redan är med i matchen när hon kastar sig in, så att säga. Kul att hon är tokig i snoppen din!

Björn Ehrnberg, sportjournalist Nyheter24

– Jag kan direkt, utan att på något sätt skämmas eller känna att jag skryter, deklarera att jag känner igen mig otroligt mycket i din fråga. Det har varit ett konstant bekymmer å mina vägnar att ha en snopp som inte bara älskas och uppskattas av tjejer, utan som även är tillräckligt stor för att förmå damer att njuta mer än vad de själva kunde tro var möjligt.

– Mitt tips är självklart att helt enkelt njuta av situationen. Mängder av män har kommit fram till mig på gator och torg och frågat hur jag kommit över denna genetiska gåva - och mitt svar har alltid varit detsamma - "Karma biatch."

– För att nå ditt eget klimax får du helt enkelt acceptera att du är guds gåva till tjejerna och ta saken i egna händer. Är man en sexgud är det bara gilla läget och klamra sig fast på den piedestal man sitter på.

– Nyckeln är förstås att ni älskar varandra, att du kan vara ärlig med henne om din situation och att du inte kör på allt för hårt.

– Berätta för henne att du gärna vill närma dig din egen höjdpunkt innan ni tutar och kör på för allt vad ni förmår. Efter det är bara att lära känna igen hennes signaler, läsa av hennes rörelser och ge henne allt du har.

– Och skulle det mot all förmodan bli så att du kommer snabbare än vad hon gör, att du fått din orgasm samtidigt som hon ligger kvar och kvider om mer, då är det bara att åter igen konstatera det uppenbara - "Karma biatch".

Kommentera
Kopiera länk
Dela