Björn ger goda råd till vår läsare.
1 av 4
Björn ger goda råd till vår läsare.
Eric Rosén.
2 av 4
Eric Rosén.
Fina Pascal.
3 av 4
Fina Pascal.
Killpanelen.
4 av 4
Killpanelen.

Läsarfråga: Orgasmproblem

KILLPANELEN. "Jag har inga som helst problem att få henne till orgasm men jag själv får det ytterst sällan. Finns det något jag kan göra för att hon ska kunna hålla sig längre?"


Undrar du också över något?

Har du en fråga du behöver få svar på, kanske känns det pinsamt eller dumt att vända sig till någon i din närhet? Var bara lugn, Sex & Blandat hjälper dig. Du kan självklart vara anonym när du mailar dina frågor till Alabama på alabama@nyheter24.se

Fråga:

Jag är en kille på 17 vintrar och jag har ett förhållande med en tjej sen snart 15 månader tillbaka som är bra på alla sätt.

Jag ser mitt problem som lite udda, det handlar om min orgasm. Vi har mycket och bra sex, älskar varandra och jag har inga som helst problem att få henne till orgasm men jag själv får det ytterst sällan!

Dels kommer hon rätt tidigt och hon kommer bara en gång. De få gånger jag lyckas komma är när jag verkligen "kör på" och lyckas komma innan henne.

Verkligen inte för att skryta men kan det bero på att jag har en rätt stor snopp för hon är verkligen helt tokig i den. Jag vet inte vad jag ska göra. Finns det något jag kan göra för att hon ska kunna hålla sig längre?

Hjälp mig / Killen

Killpanelen svarar:

Eric Rosén, nyhetschef Nyheter24

– Hej Killen! Vad bra att ni verkar ha det bra på en massa sätt. Om du nästan aldrig kommer när ni har sex är det ändå så klart jobbigt för dig.

– Har ni diskuterat det hela? För om ni båda är tända och trivs när ni har sex är det väl i sig inget problem att hon kommer före dig? Så länge båda fortfarande vill är det väl bara att fortsätta, kanske kommer hon till och med fler gånger, och då blir det ju ännu lyxigare.

– Vill hon avsluta när hon kommit för att hon inte tycker det är skönt längre tycker jag ni antingen ska hjälpas åt att få dig att komma eller att du på egen hand ska se till att du blir nöjd.

Pascal Engman, nöjeschef Nyheter24 och bloggare

– Du får väl be henne att "värma upp" dig på något sätt. Så att du redan är med i matchen när hon kastar sig in, så att säga. Kul att hon är tokig i snoppen din!

Björn Ehrnberg, sportjournalist Nyheter24

– Jag kan direkt, utan att på något sätt skämmas eller känna att jag skryter, deklarera att jag känner igen mig otroligt mycket i din fråga. Det har varit ett konstant bekymmer å mina vägnar att ha en snopp som inte bara älskas och uppskattas av tjejer, utan som även är tillräckligt stor för att förmå damer att njuta mer än vad de själva kunde tro var möjligt.

– Mitt tips är självklart att helt enkelt njuta av situationen. Mängder av män har kommit fram till mig på gator och torg och frågat hur jag kommit över denna genetiska gåva - och mitt svar har alltid varit detsamma - "Karma biatch."

– För att nå ditt eget klimax får du helt enkelt acceptera att du är guds gåva till tjejerna och ta saken i egna händer. Är man en sexgud är det bara gilla läget och klamra sig fast på den piedestal man sitter på.

– Nyckeln är förstås att ni älskar varandra, att du kan vara ärlig med henne om din situation och att du inte kör på allt för hårt.

– Berätta för henne att du gärna vill närma dig din egen höjdpunkt innan ni tutar och kör på för allt vad ni förmår. Efter det är bara att lära känna igen hennes signaler, läsa av hennes rörelser och ge henne allt du har.

– Och skulle det mot all förmodan bli så att du kommer snabbare än vad hon gör, att du fått din orgasm samtidigt som hon ligger kvar och kvider om mer, då är det bara att åter igen konstatera det uppenbara - "Karma biatch".

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför är män mer nyfikna på polygami jämfört med kvinnor – enligt sexinspiratören

29 Aug 2023, 21:58

Missnöjd med sexlivet? Så berättar du för din partner – sexologen: "Inled med orden..."

14 Dec 2022, 20:49
Är du missnöjd med sexet i din relation, men vågar inte säga något? För Nyheter24 berättar psykoterapeuten och sexologen Kalle Norwald, som är högaktuell med boken "Tack, förlåt och skyll dig själv", om hur du kan lyfta problemet – och om formuleringen du ska undvika.

Självtesta säkert för Klamydia hemma med hemmatest

5 Maj 2022, 00:00
Idag kan kvinnor på 20 minuter ta reda på och självtesta med hemmatest för Klamydia och se om man har Klamydia som 5% av alla kvinnor i åldern 18-22 går runt med.

3 st olika typer av kondomer som man enkelt hittar på nätet

23 Aug 2021, 18:30
Det har blivit kutym att inleda nya relationer med kondom eftersom det skyddar effektivt mot könssjukdomar och annat man kan få efter en skön natt.

Spermadonation i Köpenhamn kan vara ett alternativ

19 Jul 2021, 16:44
Det finns flera alternativ för hjälp med befruktning för att bli gravid. Resan kan börja med en konsultation över video med syftet att finna den bästa behandlingsformen för varje kvinna.

Här är sexroboten som kan sexvägra – hon säger nej

26 Jun 2018, 21:08
Den nya sexroboten Samantha har lärt sig att vägra sex. Blir hon misshandlad eller uttråkad så säger hon nej.