Torsdag 11 Aug
Stockholm

Alabama: "Säg det här till någon och du är dödens död"

Johannes brydde sig inte nämnvärt om Alexandras fis.
1 av 2
Johannes brydde sig inte nämnvärt om Alexandras fis. Foto: TV6/Ulf Berglund
Så här ser jag ut när jag inte skäms över en fis
2 av 2
Så här ser jag ut när jag inte skäms över en fis. Foto: www.nyheter24.se/blogg/alabama

KRÖNIKA. "Ni vet när man säger att om några år kommer vi skratta åt det här? Det stämmer. Det kan ta ganska många år då det gäller vissa saker men det stämmer. Till och med för Alexandra. Stackars lilla Prutt-Alexandra."

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Denna text är en krönika med åsikter som är skribentens egna och inte Nyheter24:s.
Läs mer
Sändningstider

Paradise Hotel visas varje måndag - torsdag kl 19.30 på TV6, och repriseras runt 00.30.

Du kan också se avsnitten på TV6Play, direkt efter att avsnittet visats i TV.

Det händer att man råkar fisa i situationer då man hellre skulle dö än att släppa sig och ja, det händer även snygga, ascoola och i övrigt sjukt heta personer. Men alltså, man får inte bry sig så mycket om en sådan töntig grej som Alexandra i Paradise Hotel gör i klippet nedan. Det klipp som fick mig att skriva detta.

Jag tycker inte att man ska bajsa med öppen dörr eller peta snorkråkor så att andra kan se. Inte heller vill jag att min kille ska titta på när jag byter tampong och jag vill gärna hinna gå iväg en bit om jag nu måste prutta. Men kom igen, vi är inte mer än människor. Shit happens liksom, man får göra det bästa av situationen om en pinsam sådan nu skulle uppstå.

Alexandra gör inte det bästa av sin situation. Oh nej, hon gör precis tvärtom. Att balla ur och att skapa ett sådant drama som hon gör verkar fullkomligt befängt om du frågar mig. Då om någon gång blir händelsen till en stor grej.

Dessutom, hur mycket bryr sig snubben i fråga? Han ville ju hångla för guds skull. Förmodligen blev hans stånd inte hårdare av hennes lilla gasläcka men jag tror att han trots allt hade föredragit att hon stannade kvar och att de kunde fortsätta vad de höll på med, framför att hon blev så brudig en brud bara kan bli och gittade. Där ligger han kvar, snuvad på konfekten och som ett hej då fick han en fjärt. Stackars.

Jag har också råkat fisa under en hedersstund. Vill till och med minnas att vi hade kommit igång med själva liggandet då det hände och för att spä på dramatiken ytterligare så befann sig killen i fråga bakom mig. Toppen, verkligen. Nu fes jag visserligen inte på bästa sändningstid för alla att skåda men jag vill påstå att jag tyckte det var sjukt pinsamt ändå.

Man har ett antal val att göra i den situationen och det gäller att tänka snabbt. Antingen kan man liksom Alexandra fullkomligt tappa det och bete sig ungefär som om man hade skitit killens mamma i munnen. Eller så kan man börja garva hysteriskt och tänka att "sex ska vara roligt" som så många hävdar (även jag är av den uppfattningen men nog är nog, kan jag känna).

Man kan också ignorera det inträffade men jag gissar att det kan vara svårt att glömma vad som just hände och koncentrera sig på sexet ifall man bara låtsas som ingenting. Inte ett val jag skulle göra alltså.

Jag kommer inte exakt ihåg hur jag hanterade situationen i vilken jag mer eller mindre släppte mig i ansiktet på min pojkvän, men jag tycker mig minnas att jag ilsket vände mig om och sa något i stil med "vad fan gör du?" samtidigt som jag avfyrade århundradets smalj. Förmodligen tätt följt av "säg det här till någon och du är dödens död". Sen, fnittrade vi väl lite och fortsatte om om det aldrig hänt.

Vi är inte längre ett par, den killen och jag men mycket goda vänner. Så vitt jag vet har han heller aldrig berättat om prutt-incidenten för någon. Nu gör jag det dock, men jag bjuder på den. Jag berättar gärna för er om när jag fes på min kille eftersom jag inte längre tycker att det är så farligt.

Ni vet när man säger att om några år kommer vi skratta åt det här? Det stämmer. Det kan ta ganska många år då det gäller vissa saker men det stämmer. Till och med för Alexandra. Stackars lilla Prutt-Alexandra.

/ Alabama

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.