Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Detta är en kommersiell sektion

Sexolog: Män borde få blowjobs varje dag

- 27/08/2016, 13:38 -

Den danska sexologen Paprika Noel har ett minst sagt annorlunda råd till kvinnor.

Hollywoodfrun Anna Anka skapade rubriker år 2009 när hon sa att man ska ge sin man oralsex varje dag, om han vill det. Nu verkar det som att hon får sällskap i sina åsikter – denna gång av den danska sexologen och författaren Paprika Noel. Som menar att det är något som kan leda till att mannen känner sig sedd och älskad.

– Precis som att vi kvinnor kan må bra av att få veta att vår rumpa inte ser stor ut i de nya byxorna, kan att ha sin man i munnen en gång om dagen vara en kärleksförklaring och en bekräftelse, säger hon till sajten metroexpress.

Paprika Noel tycker inte förslaget att ge mannen dagligt oralsex är sexistiskt.

– Precis som mycket annat gäller det åt båda håll. Men män och kvinnor uppfattar kärlek på olika sätt. Kvinnan ska avgudas och skämmas bort. Hon ska få kyssar, kramar, en klapp på rumpan, små nafs i nacken och massage utan att det nödvändigtvis ska leda till sex, säger hon.

Mathilde Mackowski är expert på sexleksaker och delägare av den erotiska webbshoppen Sinful.se. Hon håller med Paprika Noel i att oralsex kan ses som en kärleksförklaring, men understryker att det är viktigt att lusten är närvarande hos båda två.

– Det handlar om att ha lust att gå ned på sin partner. På det sättet kommer båda parter uppnå mycket högre kvalitet och inte en känsla av att det är påtvingat, säger Mathilde Mackowski.

Hon kommer också med ett tips för de män som har väldigt mycket lust:

– Sexleksaken Autoblow! Den ger en verklighetstrogen känsla av ett riktigt blowjob. För den som vill skämma bort sin kvinna lite extra rekommenderar jag en helkroppsmassage med en skön olja som kommer att få hela hennes kropp att slappna av.

– Ge varandra mycket kärlek, men på rätt sätt och i rätt tempo, sammanfattar Mathilde Mackowski.

massageolja

Massagen kan bli ännu skönare med en massageolja, tipsar experten.

Artikeln presenteras i samarbete med Sinful.se.