Prova på nya sexställningar
Våga ta sexlivet till en ny nivå.

3 sexställningar som alla par måste prova

Är du också riktigt trött på missionären och är i behov av nya ställningar i sovrummet? Skapa fyrverkerier med de här 3 sexställningarna.


Efter en tid i ett förhållande är det svårt att komma på nya, kreativa ställningar i sovrummet. Missionärsställningen blir ofta den lättaste och snabbaste lösningen och det är därför den också är den populäraste ställningen.

Men som par kan ni gott krydda till sexlivet med några alternativa ställningar. Det kan både öka spänningen i sovrummet men också göra ert förhållande mer intimt.

Det kan vara svårt att veta var man ska börja och det finns flera heta ställningar. I samarbete med grundaren av sexleksaksbutiken Sinful.se, Mathilde Mackowski, har vi tittat närmare på 3 sexställningar som alla par bör testa under 2017.

Här är ställningarna kan krydda till sexlivet 2017:

1. Kvinnan tar över

I den här positionen är det du som kvinna som styr. Visa din man att du kan ta initiativ och för upp honom i den här positionen där du rider honom.

Hans roll är att sätta sig på golvet eller i sängen och luta sig bakåt samtidigt som han har benen i kors. Kryp upp mot honom och ta tag i hans axlar så att ni får ögonkontakt. Snart kommer ni båda märka hur närheten och romantiken ökar.

Med ett vibratorset från Sinful får ni ut ännu mer av ställningen och gör den ännu hetare.

Mathilde Mackowski berättar om produkten:

– Med Paramour Pleasure Partner gåvoset kan du ge din partner en ultimat, erotisk njutning. Ni kan själva välja vilken av de 3 vibrationsleksakerna ni vill fästa på Paramours bulletvibrator. Använd Clark som en vibrerande penisring till honom, Mae för klitorisstimulering eller Lana Partner Vibe för en extra intensiv upplevelse tillsammans.

2. Spooning

Finns det något bättre än att ligga sked? Nej! Så varför inte utnyttja den tryggheten och närheten när ni har sex?

Ställningen gör det möjligt för din partner att smeka dig över hela kroppen. På samma gång får din man tillgång till dina bröst, hals och nacke: eller vart han helst vill smeka eller kyssa dig. I den här ställningen har du som kvinna armarna fria att ta tag i hans skinkor eller lår så att ni hela tiden har fysisk kontakt och kramar er igenom akten. En rejäl romantikhöjare!

3. Sex i andra rum än sovrummet

Här är det inte tal om en särskild sexställning utan snarare ett annat sätt att tänka. Många par sitter fast i samma rutin där sex endast händer under lakanen i sovrummet. Ibland kan det bli lite osexigt och då är det en bra idé att försöka tänka kreativt.

Köksbordet, soffan eller ovanpå tvättmaskinen. Endast fantasin sätter stopp för vart ert nya heta ställe blir!

I en undersökning av den amerikanska tidningen Woman’s Health sa en av de tillfrågade männen att det hetaste stället är när mannen hela tiden har möjlighet att byta ställning, om han är stark nog. Därför kräver några av de mer kreativa ställningarna en del samarbete och styrka från er båda – och kanske lite glidmedel som kan vara med och underlätta.

Spontant och okänt sex leder nödvändigtvis inte till bäst klimax, men tvärtom är det något som alla bör prova. Spänningen och överraskningarna kan gynna både sexlivet och förhållandet.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför är män mer nyfikna på polygami jämfört med kvinnor – enligt sexinspiratören

29 Aug 2023, 21:58

Missnöjd med sexlivet? Så berättar du för din partner – sexologen: "Inled med orden..."

14 Dec 2022, 20:49
Är du missnöjd med sexet i din relation, men vågar inte säga något? För Nyheter24 berättar psykoterapeuten och sexologen Kalle Norwald, som är högaktuell med boken "Tack, förlåt och skyll dig själv", om hur du kan lyfta problemet – och om formuleringen du ska undvika.

Självtesta säkert för Klamydia hemma med hemmatest

5 Maj 2022, 00:00
Idag kan kvinnor på 20 minuter ta reda på och självtesta med hemmatest för Klamydia och se om man har Klamydia som 5% av alla kvinnor i åldern 18-22 går runt med.

3 st olika typer av kondomer som man enkelt hittar på nätet

23 Aug 2021, 18:30
Det har blivit kutym att inleda nya relationer med kondom eftersom det skyddar effektivt mot könssjukdomar och annat man kan få efter en skön natt.

Spermadonation i Köpenhamn kan vara ett alternativ

19 Jul 2021, 16:44
Det finns flera alternativ för hjälp med befruktning för att bli gravid. Resan kan börja med en konsultation över video med syftet att finna den bästa behandlingsformen för varje kvinna.

Här är sexroboten som kan sexvägra – hon säger nej

26 Jun 2018, 21:08
Den nya sexroboten Samantha har lärt sig att vägra sex. Blir hon misshandlad eller uttråkad så säger hon nej.