Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
151
reaktioner idag
Detta är en kommersiell sektion

Så fixar du den perfekta dejten med din partner

Middag på en restaurang och sedan bio – eller kanske en fika på ett café? En dejt kan se ut på flera olika sätt! Här är några tips för en perfekt dejt.

Det kan vara svårt att veta hur man skapar den perfekta dejten. Det gäller inte bara för singlar, utan också för de som har varit i ett förhållande länge. För vem har sagt att ni ska sluta dejta bara för att ni redan är tillsammans?

1. Återupplev den första dejten

Minns du er första dejt? Fjärilarna i magen, de rosiga kinderna och nervositeten? Nu ska du återskapa hur det kändes att gå på den dejten!

När du återskapar ett ögonblick som ni lyckligt ser tillbaka på är det en garanti för att ni kommer hitta tillbaka till kärleken ni har tillsammans.

Här spelar det ingen roll om er första dejt var på en bänk i en park, på ett café eller på en restaurang. Bara det att du och din partner kan dela minnena och tillsammans skapa nya betyder en hel del för förhållandet!

2. Hitta massageoljan

Finns det något bättre än en bra massage?

Kombinationen av välbefinnande och intimitet kommer utan tvekan att väcka känslor och lust hos er båda. Därför kan du med fördel ta fram massageoljan och ge din partner en massage.

Gör upplevelsen extra sensuell genom att tända ljus, sätta igång musik och dämpa belysningen.

Efter det tar du fram en läcker olja – till exempel Kama Sutra Massageolja

Det är alltid en bra idé att starta förspelet med en massage. Och bonusen blir då att man har avslappnade muskler sen.

3. Överraska i sovrummet

Bring it on! Nu kommer vi nämligen till avslutningen på den fantastiska dejten.

Under en date-night kan det vara en fördel att bryta traditionerna i sovrummet och istället försöka sig på något nytt.

Kanske har ni länge pratat om att prova en särskild sexställning eller en särskild leksak. Nu har ni möjligheten, eftersom kvällen ska vara speciell och sticka ut från det ni vanligtvis gör tillsammans.


– Är du osäker på hur du ska överraska din partner är Mr. Grey och Anastasia Steele alltid ett bra ställe att ta inspiration från. Här känner vi rollerna från böckerna och filmen, och det gör det lättare att leva sig in i en ny lek och fantasi tillsammans. Prova Fifty Shades Bondage set och starta er lek på ett kittlande men försiktigt sätt, säger Mathilde Mackowski som är grundare till Sinful.se.

Oavsett dejtens avslut kommer en kväll fylld av intimitet, kärlek och heta överraskningar garanterat ge dig en ny och förbättrad syn på ert förhållande.

Älskar du att dejta?

Mer:

13 tecken på att din kompis tänker för mycket på sex