Så fixar du den perfekta dejten med din partner

Middag på en restaurang och sedan bio – eller kanske en fika på ett café? En dejt kan se ut på flera olika sätt! Här är några tips för en perfekt dejt.


Det kan vara svårt att veta hur man skapar den perfekta dejten. Det gäller inte bara för singlar, utan också för de som har varit i ett förhållande länge. För vem har sagt att ni ska sluta dejta bara för att ni redan är tillsammans?

1. Återupplev den första dejten

Minns du er första dejt? Fjärilarna i magen, de rosiga kinderna och nervositeten? Nu ska du återskapa hur det kändes att gå på den dejten!

När du återskapar ett ögonblick som ni lyckligt ser tillbaka på är det en garanti för att ni kommer hitta tillbaka till kärleken ni har tillsammans.

Här spelar det ingen roll om er första dejt var på en bänk i en park, på ett café eller på en restaurang. Bara det att du och din partner kan dela minnena och tillsammans skapa nya betyder en hel del för förhållandet!

2. Hitta massageoljan

Finns det något bättre än en bra massage?

Kombinationen av välbefinnande och intimitet kommer utan tvekan att väcka känslor och lust hos er båda. Därför kan du med fördel ta fram massageoljan och ge din partner en massage.

Gör upplevelsen extra sensuell genom att tända ljus, sätta igång musik och dämpa belysningen.

Efter det tar du fram en läcker olja – till exempel Kama Sutra Massageolja

Det är alltid en bra idé att starta förspelet med en massage. Och bonusen blir då att man har avslappnade muskler sen.

3. Överraska i sovrummet

Bring it on! Nu kommer vi nämligen till avslutningen på den fantastiska dejten.

Under en date-night kan det vara en fördel att bryta traditionerna i sovrummet och istället försöka sig på något nytt.

Kanske har ni länge pratat om att prova en särskild sexställning eller en särskild leksak. Nu har ni möjligheten, eftersom kvällen ska vara speciell och sticka ut från det ni vanligtvis gör tillsammans.


– Är du osäker på hur du ska överraska din partner är Mr. Grey och Anastasia Steele alltid ett bra ställe att ta inspiration från. Här känner vi rollerna från böckerna och filmen, och det gör det lättare att leva sig in i en ny lek och fantasi tillsammans. Prova Fifty Shades Bondage set och starta er lek på ett kittlande men försiktigt sätt, säger Mathilde Mackowski som är grundare till Sinful.se.

Oavsett dejtens avslut kommer en kväll fylld av intimitet, kärlek och heta överraskningar garanterat ge dig en ny och förbättrad syn på ert förhållande.

/
Älskar du att dejta?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Därför är män mer nyfikna på polygami jämfört med kvinnor – enligt sexinspiratören

29 Aug, 21:58

Missnöjd med sexlivet? Så berättar du för din partner – sexologen: "Inled med orden..."

14 Dec 2022, 20:49
Är du missnöjd med sexet i din relation, men vågar inte säga något? För Nyheter24 berättar psykoterapeuten och sexologen Kalle Norwald, som är högaktuell med boken "Tack, förlåt och skyll dig själv", om hur du kan lyfta problemet – och om formuleringen du ska undvika.

Självtesta säkert för Klamydia hemma med hemmatest

5 Maj 2022, 00:00
Idag kan kvinnor på 20 minuter ta reda på och självtesta med hemmatest för Klamydia och se om man har Klamydia som 5% av alla kvinnor i åldern 18-22 går runt med.

3 st olika typer av kondomer som man enkelt hittar på nätet

23 Aug 2021, 18:30
Det har blivit kutym att inleda nya relationer med kondom eftersom det skyddar effektivt mot könssjukdomar och annat man kan få efter en skön natt.

Spermadonation i Köpenhamn kan vara ett alternativ

19 Jul 2021, 16:44
Det finns flera alternativ för hjälp med befruktning för att bli gravid. Resan kan börja med en konsultation över video med syftet att finna den bästa behandlingsformen för varje kvinna.

Här är sexroboten som kan sexvägra – hon säger nej

26 Jun 2018, 21:08
Den nya sexroboten Samantha har lärt sig att vägra sex. Blir hon misshandlad eller uttråkad så säger hon nej.