Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Detta är en kommersiell sektion

3 sexställningar som hettar upp i sovrummet!

- 10/05/2017, 10:30

Det kan vara frustrerande att behöva hitta på något som kan sparka igång sexlivet. Men no worries - här är 3 heta råd just för er!

Du vet säkert att det efter en tid i ett förhållande ibland kan bli – Gud förbjudet – tråkigt i sovrummet! Det är hela tiden samma ställningar och det går lång tid mellan överraskningarna.

Kanske har ni reda testat flera expertråd men upptäckt att det är svårt att börja med något nytt? Lyckligtvis finns det fortfarande råd för att komma tillbaka på banan – eller bara krydda till sexlivet som ni redan har.

I samarbete med grundaren av sexleksaksbutiken Sinful.se, Mathilde Mackowski, ger vi er 3 goda råd för att få liv i sovrummet igen.

3 råd för att peppa upp sexlivet:

1. Skeden

Vi snackar inte om besticket i lådan. Vi syftar på sexställningen som du känner igen från sovrummet.

Din partner ligger på sidan med knäna lätt böjda. Du ligger på sida bakom henne med ansiktet mot hennes nacke. Där är du i en perfekt position att smeka hennes bröst eller klitoris.

Tips! Prova att använda en stimulerande klitorisolja som ökar blodtillförseln till klitoris så att din partner blir extra känslig. Håll en vibrator mot hennes klitoris för att göra det extra sexigt. Här kan en Bunnyvibrator vara extra kul då den är designad just för njutningsfull klitorisstimulering.

2. Enkel doggystyle

Om du är för trött för vanlig doggystyle så kan du med fördel prova på den “lata” versionen. Den här ställningen passar särskilt bra till G-punktsstimulering, förklarar Linda Banner, författaren till Advanced Sexual Techniques.

Din partner ligger platt på mage med benen utsträckta bakom sig. Lägg en kudde under hennes höfter för att lyfta dem. Du kan även använda en sexkudde från Liberaler Jaz som är särskilt designad för sexställningar som tillåter stimulering av G-punkten.

Lägg dig ovanpå henne med ansiktet vänt mot hennes bakhuvud, men se till att böja knäna och placera dina ben på sängen så att det inte blir för tungt för henne.

3. T:et

Bara för att en sexställning tillåter dig att vara extra komfortabel och avslappnad behöver den inte vara tråkig! Därför borde du och din partner pröva på att göra ett ”T”.

Din partner ligger på rygg med båda ben böjda. Du ligger på sidan, vinkelrätt mot hennes kropp. Sedan lyfter du hennes ben och placerar dem på dina höfter. På så sätt formar era kroppar tillsammans ett T. Det som är bra med den här ställningen är att du får båda händerna fria till att smeka hennes klitoris.

Utnyttja situationen genom att prova en parvibrator som ger er extra vibrationer. LELO har tillverkad en lyxutgåva som kan underlätta arbetet för bägge parter.

Mycket enklare än så blir det faktiskt inte?