Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Detta är en kommersiell sektion

Studie: Drick öl – ha bättre sex

- 17/03/2017, 16:37 -

Nu har du en grymt bra ursäkt till att dricka en öl eller två. Vetenskapen bevisar att öl kan förbättra sexlivet. Så länge du inte dricker för många!

Tillsammans med Skandinaviens största återförsäljare av sexleksaker Sinful.se, kommer här fyra anledningar till att dricka en öl innan ni rör er mot sovrummet. Kom bara ihåg att en liten mängd räcker mer än väl.

1. Öl låter dig hålla ut längre

I boken The Married Sex Solution: A Realistic Guide to Saving Your Sex Life presenterar Dr Kat Van Kirk en mängd fördelar män kan få av att dricka öl.

Öl innehåller fytoöstrogener som, enligt doktorn, bidrar till att överbelasta kroppen och därför saktar ner mannens utlösning. Möjligheten att tillfredsställa din partner en längre tid blir alltså större när du har druckit öl innan.

Om du inte vill satsa på öl som den enda metoden till att hålla ut längre kan du också prova en bedövande spray. Den milt bedövande effekten gör att du kan hålla på längre! Utan att det påverkar upplevelsen negativt.

2. Mörk öl ger dig erektion lättare

Mörk öl kan ge mer intensiva erektioner. Det innehåller nämligen mer järn än ljus öl. Järn ökar antalet röda blodkroppar och ökar på så vis även blodcirkulation till penis. Det ger en hårdare och mer intensiv erektion.

Du kan också fuska lite och prova en Stay Hard Erektionsspray vars ingredienser gör att du får en hårdare, långvarigare erektion och håller en längre tid under sex.

3. Öl stärker hälsan

Med sitt innehåll av mjölksyrebakterier och B-vitaminer hjälper mörk öl dig att få bättre matsmältning.

Du behöver alltså inte bekymra dig om att vara trög under sex när du har fått i dig en öl innan, förklarar Dr Kat Van Kirk.

4. Öl förbättrar din stamina

Italienska forskare har i en studie funnit att en öl om dagen minskar risken att få hjärt- och kärlsjukdomar med hela 31 procent. Utöver det visar studien att folk som dricker öl har bättre stamina. Alltså får du mer styrka och uthållighet i sängen.

Med ett starkt hjärta och en god livskraft har du de bästa förutsättningarna för att bli ännu bättre i sängen. Men det finns också andra sätt som du kan träna din uthållighet i sängen på!

Med en produkt som Tenga Flip Hole får du stora möjligheter att öva dig på att hålla ut längre, eftersom den ger en superintensiv och realistisk känsla av att ha sex.

En penisring kan också förbättra din prestation i sängen eller ge dig en extra intensiv onaniupplevelse då den stärker din erektion och din sexuella uthållighet.

Så därför kan du passa på att ta en öl eller två innan det bär av till sovrummet. Men glöm inte att för mycket av det goda kan ge motsatt effekt!