Studie: Drick öl – ha bättre sex

Nu har du en grymt bra ursäkt till att dricka en öl eller två. Vetenskapen bevisar att öl kan förbättra sexlivet. Så länge du inte dricker för många!


Tillsammans med Skandinaviens största återförsäljare av sexleksaker Sinful.se, kommer här fyra anledningar till att dricka en öl innan ni rör er mot sovrummet. Kom bara ihåg att en liten mängd räcker mer än väl.

1. Öl låter dig hålla ut längre

I boken The Married Sex Solution: A Realistic Guide to Saving Your Sex Life presenterar Dr Kat Van Kirk en mängd fördelar män kan få av att dricka öl.

Öl innehåller fytoöstrogener som, enligt doktorn, bidrar till att överbelasta kroppen och därför saktar ner mannens utlösning. Möjligheten att tillfredsställa din partner en längre tid blir alltså större när du har druckit öl innan.

Om du inte vill satsa på öl som den enda metoden till att hålla ut längre kan du också prova en bedövande spray. Den milt bedövande effekten gör att du kan hålla på längre! Utan att det påverkar upplevelsen negativt.

2. Mörk öl ger dig erektion lättare

Mörk öl kan ge mer intensiva erektioner. Det innehåller nämligen mer järn än ljus öl. Järn ökar antalet röda blodkroppar och ökar på så vis även blodcirkulation till penis. Det ger en hårdare och mer intensiv erektion.

Du kan också fuska lite och prova en Stay Hard Erektionsspray vars ingredienser gör att du får en hårdare, långvarigare erektion och håller en längre tid under sex.

3. Öl stärker hälsan

Med sitt innehåll av mjölksyrebakterier och B-vitaminer hjälper mörk öl dig att få bättre matsmältning.

Du behöver alltså inte bekymra dig om att vara trög under sex när du har fått i dig en öl innan, förklarar Dr Kat Van Kirk.

4. Öl förbättrar din stamina

Italienska forskare har i en studie funnit att en öl om dagen minskar risken att få hjärt- och kärlsjukdomar med hela 31 procent. Utöver det visar studien att folk som dricker öl har bättre stamina. Alltså får du mer styrka och uthållighet i sängen.

Med ett starkt hjärta och en god livskraft har du de bästa förutsättningarna för att bli ännu bättre i sängen. Men det finns också andra sätt som du kan träna din uthållighet i sängen på!

Med en produkt som Tenga Flip Hole får du stora möjligheter att öva dig på att hålla ut längre, eftersom den ger en superintensiv och realistisk känsla av att ha sex.

En penisring kan också förbättra din prestation i sängen eller ge dig en extra intensiv onaniupplevelse då den stärker din erektion och din sexuella uthållighet.

Så därför kan du passa på att ta en öl eller två innan det bär av till sovrummet. Men glöm inte att för mycket av det goda kan ge motsatt effekt!

/
Ol
/
Gillar du öl?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Därför är män mer nyfikna på polygami jämfört med kvinnor – enligt sexinspiratören

29 Aug, 21:58

Missnöjd med sexlivet? Så berättar du för din partner – sexologen: "Inled med orden..."

14 Dec 2022, 20:49
Är du missnöjd med sexet i din relation, men vågar inte säga något? För Nyheter24 berättar psykoterapeuten och sexologen Kalle Norwald, som är högaktuell med boken "Tack, förlåt och skyll dig själv", om hur du kan lyfta problemet – och om formuleringen du ska undvika.

Självtesta säkert för Klamydia hemma med hemmatest

5 Maj 2022, 00:00
Idag kan kvinnor på 20 minuter ta reda på och självtesta med hemmatest för Klamydia och se om man har Klamydia som 5% av alla kvinnor i åldern 18-22 går runt med.

3 st olika typer av kondomer som man enkelt hittar på nätet

23 Aug 2021, 18:30
Det har blivit kutym att inleda nya relationer med kondom eftersom det skyddar effektivt mot könssjukdomar och annat man kan få efter en skön natt.

Spermadonation i Köpenhamn kan vara ett alternativ

19 Jul 2021, 16:44
Det finns flera alternativ för hjälp med befruktning för att bli gravid. Resan kan börja med en konsultation över video med syftet att finna den bästa behandlingsformen för varje kvinna.

Här är sexroboten som kan sexvägra – hon säger nej

26 Jun 2018, 21:08
Den nya sexroboten Samantha har lärt sig att vägra sex. Blir hon misshandlad eller uttråkad så säger hon nej.