Hetare sexliv – 5 vanor alla par bör ha

Om ni har fastnat i rutiner kan det vara dags för en ny vana. Ditt sexliv kommer att tacka dig!


De flesta par har sina invanda mönster och vardagsrutiner – som att den ena dammsuger medan den andre diskar. Men några vanor är roligare än andra, särskilt om de kan leda till mer sex...

Sexexperten Mathilde Mackowski, och ägare av Sveriges största erotiska webshop Sinful.se, tipsar om fem heta vanor som gör att du och din partner kan få ännu bättre sexliv.

Mathilde Mackowski, SinfulMathilde Mackowski

5 VANOR FÖR ATT SKRUVA UPP TEMPERATUREN I SOVRUMMET:

1. Motionera tillsammans
När du motionerar utsöndrar din kropp endorfiner som får dig att må fantastiskt. Vilket i sin tur stimulerar din kropp till att utlösa en viss typ av hormoner som får dig att bli mer sugen på sex.

En extra bonus blir det om du motionerar tillsammans med din partner. Till exempel visar en undersökning gjord av Brooks Running att 66 procent av löparna har mer sex när de springer tillsammans med sin partner.

2. Planera in sex
Det är viktigt att som kärlekspar hitta tid i vardagen för sex – något som inte alltid är det lättaste i dagens stressiga tillvaro. Därför kan det vara en bra idé att planera tid för sex, även om det inte låter särskilt romantiskt.

– Den goda nyheten med planerat sex är att det kan leda till betydligt fler aktiviter, än om ni "bara" låter det uppstå spontant i vardagen. Vill ni hetta till det lite extra kan ni testa We-Vibe 4, världens mest sålda sexleksak till par. Den kommer med säkerhet ta ert sexliv till en ny nivå, tipsar Mathilde Mackowski.


We-Vibe 4 är VÄRLDENS mesta sålda sexleksak till par....

3. Stäng av tekniken
Dags att förbjuda laptopen eller telefonen i sängen! Mer skärmtid betyder nämligen mindre kärlekstid.

Din mobil, surfplatta eller laptop stjäl mycket tid och känslomässig energi, och gör också att du inte slappnar av helt. Vilket i sin tur leder till att din kropp producerar hormonet kortisol – som kan minska din sexlust. Att du stänger av tekniken kan alltså leda till att du sätter på något annat...

4. Kommunicera mera
Har du varit tillsammans med din partner så länge att du tror att du känner till personens sexlust utan och innan? Tänk om. Sexlusten och fantasier kan lätt ändra sig med tiden.

Kommunikation är nyckeln till bra sex. Om du inte berättar för din partner vad du vill ha har vederbörande ingen möjlighet att ge det till dig.

Mathilde Mackowski från Sinful.se tipsar om att ta hjälp av ett erotiskt brädspel för att hjälpa de heta tankarna på traven:

– Om du vill skapa den rätta miljön för bra kommunikation, där fantasin får flöda fritt, kan Discover Your Lover vara bra att börja med. Använd det för att förstå varandra bättre eller som ett fräckt förspel innan sex”.

Kickstarta lusten med heta spelet Discover Your Lover.

5. Dejta loss
Gör det till en vana att släppa vardagsrutinerna lite då och då. Om varje kväll i veckan består av myskläder och tv kan det påverka sexlusten. Men den kan lätt tändas igen om du bjuder ut din partner på middag, går på bio eller bara tar en promenad.

Sinful.se

Artikeln presenteras i samarbete med Sinful.se.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du och din partner goda vanor?
Tack för din röst!