Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
4316
reaktioner idag
Detta är en kommersiell sektion

Så kan du bota baksmällan – med sex

Bakis idag? Här är det sexigaste sättet att bli botad på!

Baksmälla? Bota det på det sexigaste sättet någonsin!

Glöm huvudvärkstabletter och vatten – ett effektivare sätt att bota baksmällan kan faktiskt vara lite gos mellan lakanen. Det menar Mathilde Mackowski, sexexpert, och delägare av den erotiska webbshoppen Sinful.se. Här förklarar hon varför:

1. Sex fyller ut tiden

Om du använder din bakisdag till att vara intim med din partner så flyger de långa minuterna fram. Dessutom kommer du att uppleva en smärtlindrande effekt när du har sex då du lättare slappnar av på grund av de så kallade glädjehormonerna som sex utlöser.

– Få partnern i säng. Det får tiden att gå mycket snabbare, konstaterar den assisterande professorn Joris C. Verster från Utrecht Universitet till sajten MensHealth.

2. Sex gör dig sömnig

För många är den bästa kuren mot baksmällan god sömn. Men dessvärre sover man dåligt efter att man har druckit.

Ett sätt att sova bättre finns däremot inom räckhåll – återigen involverar det dig och din partner i sängen. Särskilt för män kan en orgasm göra dem sömniga, då den utlöser hormonet prolaktin som gör en dåsig. Även kvinnor kan bli trötta efter sex, då sex utlöser endorfiner som dels ger en hög känsla, men också trötthet.

3. Bakistid är mystid

Även om ni lyckas fly baksmällan och in i drömmarnas land är kvalitetstid i sängen inte att försumma.

Ett sätt att distrahera er från baksmällan är genom att vara intima och njuta av varandra. Enklare kan det inte sägas.

En lång varm kram och smek kommer få din partner att känna sig uppskattad och älskad. Och det är just det som du och din partner behöver när ni är slagna av baksmällan och tycker extra synd om er själva.

Tips! Så gör ni det extra skönt

Delägaren av Sinful.se, Mathilde Mackowski, förklarar att det kan vara bra att ha med lite hjälpmedel i sängen dagen efter.


– Gör det extra skönt med en LELO Noa Lyxig Parvibrator. Det är en klassiker när det kommer till njutning och tillfredsställelse. Den vibrerar utvändigt och invändigt och tillför vibrationer på båda parter, säger hon.

Är du bakis idag?

Mer:

Det här är Sveriges mest sålda sexleksaker 2016