Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
157
reaktioner idag
Detta är en kommersiell sektion

Tråkigt i sängen – 3 råd för ett roligare sexliv

Efter en tid kan det bli tråkigt och enformigt i sovrummet. Här är tre råd som kan liva upp stämningen.

Du vet säkert att det efter en tid i ett förhållande ibland kan bli – Gud förbjude – tråkigt i sovrummet! Det är samma ställningar hela tiden och kanske tar lång tid mellan tillfällena. Som tur är så finns det råd för att komma tillbaka på banan igen – eller bara krydda till sexlivet som ni redan har.


Mathilde Mackowski

I samarbete med grundaren av sexleksaksbutiken Sinful.se, Mathilde Mackowski, ger vi er några goda råd för att få liv i sovrummet igen.

3 RÅD FÖR ATT GÖRA SEXLIVET ROLIGARE

1. Förbättra dina egna prestationer

Ett av de bästa råden är att granska sig själv. Tänk efter, behöver du själv göra något för att bli bättre i sängen?

Börja med att se dig själv som en fantastisk älskare som vill ge allt till sin partner. Fundera på vad du kan ändra på eller göra för att bli en ännu bättre älskare.

Viktigast av allt: Fråga din partner vad du kan göra för att bli bättre. När du fått ett konkret svar är det garanterat lättare att sparka igång sexlivet igen!

2. Nya platser ger bättre orgasmer

Enligt den amerikanske sexterapeuten Brian Parker är det extra bra med sex ute i det fria.
– Man får en endorfin-boost när man har sex på en offentlig plats och det kan till och med ge intensivare orgasmer, säger han till den amerikanska webbsidan Yourtango.

Däremot är det viktigt att tänka på det praktiska när man har sex på en offentlig plats. Det är en fördel om kvinnan inte har allt för mycket kläder som ska tas av – som en byxdress till exempel. Byxor vid fötterna blir snabbt osmidigt.

Dessutom måste ni ha i åtanke att det är olagligt att ha sex på vissa platser, särskilt där det kan störa andra.

3. Piffa till sexlivet med leksaker

Kanske fantiserar du eller din partner om att använda sexleksaker? Nu har ni möjlighet att leva ut det! Amerikanska Sinclair Institute menar att en av de främsta anledningarna till varför man älskar sexleksaker är att många fantiserar om att använda dem.

En annan anledning till att man älskar sexleksaker är för att de är utvecklade för att ge större och intensivare orgasmer.


Utbudet av sexleksaker växer hela tiden och ett ställe att börja på är Sinful.se. Där hittar man parvibratorn Partner Plus som kan göra underverk för er båda, oavsett ställning.

– Partner Plus hjälper till att ge dig och din partner en extra kittlande sexupplevelse. Med intensiva vibrationer stimulerar den kvinnan som bär vibratorn, men också hennes partner. Den har tio olika vibrationer och man är garanterad en fulländad upplevelse, säger Mathilde Mackowski som är delägare av Sinful.se.

Du hittar Partner Plus här.

Har du bra sex?

Mer:

Svenskarna inspireras av Fifty Shades Darker – är mer kinky än någonsin