Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
151
reaktioner idag
Detta är en kommersiell sektion

6 tecken på att du får för lite sex – och vad du kan göra åt det

Vi känner alla till torrperioderna – de är inte roliga, men det händer alla. Får du för lite? Titta i listan och se om du känner igen dig.

Anledningarna bakom torrperioderna kan vara olika. Kanske har du just avslutat ett förhållande eller så har du blivit lite för förtjust i Netflix och glass?

I samarbete med grundaren av sexleksaksbutiken Sinful.se, Mathilde Mackowski, presenterar vi 6 tydliga tecken på att du borde ha lite mer action i sovrummet.

1. Din säng har blivit din borg

Smulor, klädhögar och din dator har tagit över din säng. Du gör allting i sängen – och du har inte tvättat sängkläderna på en månad, för vad är poängen när det ändå bara är du där?

Din säng är mer eller mindre fylld av allt annat än en kropp. Och även om det för stunden kan verka som en bra idé med ett seriemaraton och godis så går det inte upp emot mänsklig närhet.

2. Din hy är grå och trött

Känner du att ditt ansikte har mist sin naturliga glans? Det finns en förklaring till det. När du har sex öppnar porerna sig och frigör orenheter. Vilket gör att din hy ser bättre ut.

Sex leder också till att man svettas, så att kroppen kan göra sig av med olika gifter. Blodcirkulationen ökar också vid sexuell aktivitet och ger din hy extra glow. Det finns alltså riktigt bra anledningar för att få igång sexlivet igen!

3. Du blir kåt av minsta lilla

Om en snygg människa snubblar in i dig på tunnelbanan tänder det något i dig. Du har också börjat dras till människor som du normalt aldrig hade varit attraherad av. Din brevbärare, din bankman, din kollega – listan fortsätter.

Allt det här är tecken på att din kropp hungrar efter sex.

4. Du har skapat en dejtingprofil

Du har börjat se kandidaterna på Tinder i ett annat ljus och överväger att sänka din standard. I alla fall tillfälligt...

Normalt letar du efter mer hållbara relationer, men nu tittar du bara efter någon som kan tillfredsställa dig. Helst nyss.

5. Du tar irrationella beslut

Du har kommit till en punkt där du är så kåt att du inte kan tänka klart. Du överväger att ringa ditt ex, ha sex med en vän eller hoppa på första bästa i baren.

Det är en dum idé. Så är det bara.

6. Du tar saken i egna händer

Du behöver inte sitta och vänta på den rätte om du måste ha något nu.

Om du är du nybörjare när det gäller att ta saker i egna händer och tillfredsställa dig själv är inget fel med det. Om du har en torrperiod är det väl ett alldeles utmärkt tillfälle att ta reda på vad just du tycker är riktigt skönt?Det är ett bra alternativ för alla att ha sex med sexleksaker, och det ger ytterligare en dimension till upplevelsen.


Grundaren av Sinful.se förklarar hur du kan gå till väga.
– Med en Womanizer Pro40 kan du som kvinna uppfylla dina sexuella behov på nolltid. Klitorisvibratorn kommer ge dig den mest intensiva njutningen. Versionen har till och med blivit uppdaterad från en tidigare modell, vilket gör den extra bra, säger Mathilde Mackowski.

– Män kan prova Hot Octopuss som är en penisvibrator. Här används en helt ny teknologi som gör att män kan få samma tillfredställelse med sexleksaker som med en partner.

Visste du att svenskarna nu är mer kinky än någonsin, då de inspireras av storfilmen Fifty Shades Darker? Läs här för att få reda på hur stor ökningen varit.

Har du haft en torrperiod?

Mer:

13 tecken på att din kompis tänker för mycket på sex