Måndag 17 Maj
Stockholm

​10 saker lyckliga par gör mer än andra

Det finns flera saker som du och din partner kan göra för att bevara ett sunt och lyckligt förhållande. Känner du igen dig?

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

I samarbete med Mathilde Mackowski, delägaren av Skandinaviens största sexleksaksbutik Sinful.se, tittar vi närmare på 10 saker som par i lyckliga förhållanden gör.

Läs listan tillsammans med din partner och se om ni kanske behöver testa något!

1. De duschar tillsammans

Ni har varit tillsammans länge och är fullkomligt bekväma med varandra. Duscha tillsammans, och spara vatten!

Ni njuter av att se varandra nakna och tvätta varandras kroppar och hår. Just en sväng i duschen tillsammans är alltså något lyckliga par gör rätt ofta.

2. Delar varandras vardag

”Hur har din dag varit, älskling?”

Enligt psykologen Angelia Hicks är par som delar dagens upplevelser med varandra lyckliga och känner en större känsla av intimitet.

3. Firar varandras framgång

Om du är typen som poppar upp champagnen och firar din partner när något har gått bra, då lever du sannolikt i ett lyckligt förhållande. Det visar en studie från UCLA.

4. Går hand i hand

Lyckliga par är duktiga på att visa sin hängivenhet till varandra offentligt.

De går hand i hand, håller om varandra och smyger in en kyss då och då. Lyckliga par är alltså inte blyga att visa omvärlden vem de har valt som sin "one and only".

5. Svettas tillsammans

Sport och träning är ett bra sätt att känna samhörighet.

Du är bra på att motivera din partner och ni utforskar nya aktiviteter tillsammans. Dessutom gynnar det ert sexliv att vara i bra form. Win-win!

6. Tolererar ”dåliga dagar”

Vi kan alla ha en ”off-dag” där allt bara är fel och går fel.

Ibland har din partner behov av lite extra omsorg. Här plockar de lyckliga paren fram den läckra massageoljan och ger en sensuell massage. Lyckliga par är överseende och gör något för den andra så att hen blir på bättre humör.

7. Får varandra att skratta

Att skratta tillsammans är A och O i ett lyckligt förhållande. När dagen har varit lång och hård är du den som kan locka tillbaka leendet på din älskades läppar.

8. Delar vänner

Ett par som delar vänner förblir tillsammans.

Ju mer familj och vänner som finns av att ni är tillsammans, desto lyckligare kommer du att vara i ditt förhållande.

9. Accepterar bråk

Även i ett lyckligt förhållande uppstår oenigheter, men det betyder inte att ni ska få panik och gå i terapi.

Lyckliga par är nämligen duktiga på att uttrycka sig, och ett gräl är inte avskräckande i ett lyckligt förhållande.

10. Njuter av att experimentera i sovrummet

Ibland ska det till mer än bara nya underkläder eller en weekendresa för att hålla gnistan vid liv, och det vet lyckliga par.

Att experimentera med nya saker i sängen kan nämligen vara ett sätt att förnya romantiken. Med ett Lovertoy Par Set får ni ett startpaket för att utforska sexleksaker för enkel bondage och dominans.


Prova exempelvis ögonbindlar som kommer förstärka känslan vid beröring, och ge dig en intensiv upplevelse under sex. Eller krydda upp förspelet med det kittlande vibratorägget. Ni kan också experimentera med en vibrerande penisring som kan få din partner att hålla längre så att ni kan njuta ännu mer av varandra. Det handlar om att experimentera med det lilla och ge plats för nytänkande.

Har du världens bästa partner?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela