Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Detta är en kommersiell sektion

7 nagellack för perfekta naglar

Snygga naglar kan förändra en hel look! Och vissa föredrar till och med olika färger för olika årstider. Här är våra favoriter inför våren.

Långa eller korta, fyrkantiga, stilettos eller mandelformade – det finns så många olika sätt att forma sina naglar på. Men färger då? En vardaglig nudefärg, klassiska röda eller coola svarta? Valet av färg är oändligt.

1. Essie nagellack

Spaghetti Strap / Waltz / Lilacism

Det kända märket Essie gör nagellack som håller länge och är lätta att måla på naglarna med sin breda pensel. De finns i en massa olika färger, men här är tre av våra favoriter för våren! Ljusa färger, jordnära och pastelliga är alltid inne när vårsolen kikar fram.

Här kan du hitta dem!

2. OPI nagellack

Sweet Heart / Kiss on the chic / It's totally fort worth it

Ljusrosa kanske inte är din grej – men ge det ett försök! För det är faktiskt riktigt mint, typ "my nails but better"-färg. Här är tre populära färger i OPI's vanliga formula.

Kolla in alla färger här.

3. China Glaze

Innocence / Girls Just Wanna Have Sun / Fresh Princess

China Glaze är också en kändis i världen av nagellack. Här är deras formula som gör naglarna starkare, och får nagellacket att hålla ännu längre än vad det redan gör. Tre fräscha färger för våren! Följ den rosa trenden.

Shoppa lacken här!

4. Det klassiska röda

Bordeaux / Fifth Avenue / Russian Roulette

En färg som alla har ibland – en riktig klassiker. Rött går aldrig fel, och är väldigt classy chic. Finns såklart en massa olika nyanser, men här är tre av våra favoriter. En mörkare röd, en ljusare och en som är något mittemellan.

Fler röda nyanser finns här!

5. Det coola mörka

Licorice / Midnight Cami / Luxedo

Att ha mörka naglar kan ge dig en cool vibb. Och sen är det riktigt snyggt också!

Shoppa Essie här – från bara 39 kronor

6. Snabbtorkande top coat

Visst är det jobbigt när man måste vänta i all evighet på att nagellacket ska torka? Med ett snabbtorkande top coat slipper du det problemet! Här är vår favorit från Seche Vite. Och visste du att det här även är youtuberns Therese Lindgrens favorit? I en youtubevideo säger hon att hon inte ens orkar måla naglarna om hon inte har det här hemma.

Du hittar det här – från knappt 100 kronor

7. Essie Gel Couture

Take Me To / Fairy Tailo / Pinned Up

Vill du ha naglar som håller superlänge? Utan att hålla på med salonger eller UV-lampor? Då är Gel Lack något för dig. Och Essies är vår favorit! Man får perfekt täckning utan att applicera många lager. Håller längre än den vanliga formulan.

Gellacken finns här – perfekt för dig som bara vill ha det bästa.


Ta bort nagellacket

Att sedan ta bort nagellacket behöver inte vara jobbigare än att sticka ner fingret i en burk. Varför hålla på med bomullspads och aceton?


Här hittar du removern.

Vitaminer för starkare naglar

Ett kosttillskott som ger näring till hår, mage, hud och naglar. Det är bara en kapsel per dag som behövs. Ska användas under 2-6 månader – och det är värt det om du känner att du verkligen behöver det.


Shoppa Silicea här – och stärk naglarna inifrån.

Du som gillar naglar kanske också gillar smink – och vill förnya innehållet i sminkbordet? Missa inte sminkfavoriterna som håller riktigt länge.

Målar du naglarna?