Ska du på bröllop? Här är 12 klänningar du inte får missa!

Fira kärleken i en riktigt fin klänning. Här har vi plockat ut några riktigt vackra outfits, för dig som är bröllopsgäst.


Är du bjuden på bröllop i sommar – men vet inte vad du ska ha på dig? Sommar innebär bröllop. Här är stilsäkra klänningar som passar dig som gäst perfekt. 

1. Klassiskt i spets

Spetsa till det i spets! Skämt åsido... Här är en fin klänning från Trendyol med trendiga detaljer – som volanger och vida ärmar. Det är nästan så att du överglänser bruden – klänningen blir din för 699 kronor. 

2. Drömmig sommarklänning 

Den här klänningen är sjukt fin på – och den finns i flera olika färger! Den är från By Malina – och kostar därför lite mer. Det är dock värt det, med tanke på att det här är en tidlös klänning som du kan fortsätta använda. 

3. Härligt rosa

Passar både till bröllopsgästen och brudtärnan. Med sina cut-outs och höga slitsar blir klänningen genast mer festlig. Finns hos NA-KD för 449 kronor. Inte ens 500 spänn!

4. Romantiska volanger

Simpel klänning från Gina Tricot. Om du vill piffa till det kan du alltid ha stora smycken! Den trendiga volangklänningen blir din för 299 kronor.

5. Kungligt blått

Du kommer se ut som en drottning i den här klänningen från NA-KD. Kanske är det för att färgen heter just royal blue. Priset är dock inte kungligt – utan ligger bara på 349 kronor.

6. Haka på den blommiga trenden

Härligt mönstrad klänning som lätt matchas med ett par snygga klackar. Klänningen finns att klicka hem från NA-KD för en femhundralapp.

7. Gulligt med volanger

Söt klänning från Glamorous i en puderrosa nyans. Den öppna ryggen ger mer trendkänsla – och är en riktigt snygg detalj. Volangklänningen blir din för 749 kronor.

8. Blommig långklänning

Med snörning i midjan kan du enkelt anpassa den efter dig själv. Matchas snyggt med kilklackar om du vill behålla den bohemiska känslan.

Klänningen kommer från TJD och finns hos NA-KD för 2 599 kronor.

9. Gult är inte fult

Enklare klänning i den trendigt gula färgen – som genast blir ännu finare med sin djupa rygg och höga slits. För bara 199 kronor får du en somrig klänning från Boohoo.

10. Elegant i blommigt

Om det är möjligt att bli kär i en klänning – så är det här just den här klänningen. Den kommer från märket For Love & Lemons, och blir din för 3 799 kronor.

11. Light Sky

Det är inte för skojs skull som den här färgen heter Light Sky – för visst påminner det om en härligt blå himmel?

Den är designad av Malene Birger och finns att klicka hem för 4 399 kronor. Blir riktigt snyggt med höga klackar.

12. Klänning i glansigt material

Det här är ett plagg som du definitivt kan spara och använda senare i livet. Klänningen kommer från Gestuz, och är gjord i ett svalkande silkesmaterial. Finns hos NA-KD - för 2 199 kronor. Perfekt för sommaren!

Sommaren bara flyger förbi, och nu är juli här – så missa inte 18 saker vi verkligen behöver för att månaden ska bli grymt bra.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!