Stockholm
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

Här kan du tokfynda Apple-prylar på Black Friday-rean!

Fynda Apple iPhone, Apple Watch, Apple Macbook, iPad och Airpods när rean drar igång på Black Week och Black Friday.
Fynda Apple iPhone, Apple Watch, Apple Macbook, iPad och Airpods när rean drar igång på Black Week och Black Friday.

Black Friday är här! Passa på att fynda favoritprylarna från Apple. Nu har du chansen att komma undan riktigt billigt.


Läs mer

Produkter från Apple kan ofta ha en dyr prislapp, men snart är dagen alla väntat på här – Black Friday! Då kan du fynda massor av prylar, till helt grymma priser*. Vad sägs som en kraftfull MacBook till exempel? Eller en sjukt smart klocka?

Apple iPhone 12 Pro

Sugen på den Apple iPhone 12 Pro? Fynda den till riktigt bra pris här.

Apple iPhone 11

Det är inte ofta iPhones är nedsatta i pris. Men just nu har du chansen! Den finns i sex färger. Håll koll på om den faller i pris här.

Apple AirPods Pro

Hur coola är inte Apple Airpods Pro. Så små och smarta med kompakt laddningsetui. Finns att köpa här.

Apple MacBook Air

MacBook Air med 13,3" skärm och femte generation Intel Core i3-processor som levererar kraft som varar hela dagen. Grymt enkel att bära, perfekt jobbdator. Klicka hem den här när rean kickar igång.

Apple iPad Pro 5th gen

Har du alltid drömt om en snygg iPad? Vad sägs om den här snygga Apple iPad Pro 5th gen? Fynda den här.

Apple TV 4K 2nd generation

Ditt TV-tittande kommer att förändras med en Apple TV. Nu kan du nå olika appar och streamingtjänster direkt, samt möjligheten att synka till telefon eller iPad. Det här är den absolut nyaste versionen av Apple TV. Hitta den billigt här när rean dragit igång.

Apple Magic Mouse

Om du inte använt en Magic Mouse tidigare – så kan vi lova att du antingen kommer att älska den, eller ogilla den starkt. Det är en oerhört smart datormus, perfekt för den vana Macanvändaren. Här hittar du den billigt när rean startar.

Apple Magic Keyboard 2 gen

Här är ett trådlöst tangenbord – perfekt anpassat för Macanvändaren. Batteriet är uppladdningsbart! Här kan du klicka hem det när rean startar.

Apple Watch Series 7

Smartare klocka får du leta efter. När rean drar igång har du chansen att komma undan riktigt billigt – kolla in Apple Watch här. 

När är Black Friday?

Black Friday inträffar globalt dagen efter amerikanske högtiden Thanksgiving (som alltid är den fjärde torsdagen i november). År 2021 innebär det att Black Friday inträffar den 26 november. 

När startar Black Friday-rean?

Rean startar redan måndagen samma vecka som Black Friday, dvs den 22 november. Då inleds Black Week – en hel vecka proppad med grymma deals och erbjudanden. Så härligt!

Hur länge håller rean på?

Efter Black Friday den 26  november kommer helgrean, eller Black Weekend som den också kallas. Black Weekend följs sedan av Cyber Monday. Cyber Monday är känd för att ha riktigt bra rabatter på just teknik och hemelektronik.

Vad ska man fynda under Black Friday?

Passa på att fynda dyra teknikprylar som du behöver, men som är tråkiga att lägga pengar på. Stora möbler är också en populär kategori att shoppa. Black Friday-rean kickar igång årets julhandel, så många passar också på att klicka hem de första julklapparna. Se till att samla in önskelistorna innan bara – så du vet exakt vad du ska klicka hem på rean!

Missa inte en bra deal

För att vara riktigt säker på att du får de bästa priset på dina köp under Black Week behöver du bara göra en sak. Signa upp dig på våra Black Week Deals-utskick. Hela veckan skickar vi dagens bästa deals inom olika kategorier. Allt från teknik och inredning till mode och skönhet... och såklart massa annat!

Andra Black Friday-artiklar

Spana in de bästa erbjudandena under Black Friday och Black Week 

Black Friday och Black Week 2021: Så fyndar du smartast under rean

Här är Elgiganten och NetOnNets bästa Black Friday-deals

Så undviker du reafusk under Black Friday

10 viktiga saker du måste tänka på inför Black Friday

Singlarnas Dag 2021: Här är 7 härliga prylar att unna dig!

Teknik och hemelektronik: Så säger experten inför Black Friday


*Vi vet såklart inte om just exakt dessa prylar kommer att finnas till rabatterat pris under rean, men håll utkik via länkarna för att se om de finns att köpa till nedsatt pris när rean kickar igång.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.