Sf. Barn läser. Alfapet
Svårt att hitta julklapp till barnet? Här är de populäraste julklapparna.

Julklappar du kan fynda till ditt barn under Black Week

Ett barns önskelista kan vara milslång och få plånboken att kännas tunn. Därför har vi samlat ihop de populäraste julklapparna som går att fynda till vrakpriser under Black Week.


Har du svårt att välja julklapp till barnet? Här är den optimala listan med julklappar som är nedsatta i pris och som passar alla barn. Allt från ett Harry Potter-kit till en magisk trollerilåda och mycket mer. 

1. Nattlampa som ger garanterad stjärnhimmel

Hur fantastiskt vore det inte att ge bort en stjärnhimmel i julklapp? Med denna nattlampa får barnet somna under stjärnorna varje natt.

2. Valfri hyrfilm i två månader från SF Kids Play/SF Anytime

Ge bort två månader med gratis film och låt barnet välja mellan allt från senaste Disneyfilmen till favoriterna från Astrid Lindgren. Garanterat en uppskattar julklapp som passar alla barn mellan 5-40 år (ja, alla har ett inre barn inom sig).

3. Barnens Alfapet

Alfapet har trendat länge och är helt klart mångas favorit bland sällskapsspel. Investera i ett Alfapet anpassat för den yngre med två svårighetsnivåer. Perfekt för att kunna spela hela familjen.

4.Träleksaker

Hur gulliga är inte dessa "ätbara" godsaker i trä? Garanterat poppis för gottegrisen och fina att titta på.

5. Ansiktsmålning hemma

Vilket barn önskar sig inte en proffsig ansiktsmålning närsomhelst? Låt barnet välja ett valfritt djur, superhjälte eller sagofigur och måla loss!Eller varför inte leka charader och ge mindre poäng ju mer som målas dit? Vem kan gissa att det blir en tiger av ett svart sträck på kinden? Prisvärd och rolig julklapp.

6. Inträde till Leklandia

En dag på Leklandia önskar sig väl alla? Ta med barnet på en utflykt till populära Leklandia och du har garanterat ett lyckligt barn vid din sida.

7. Trollerilåda

Känner du en trollerifantast? Eller kanske ett Joe Labero-fan? En magisk trollerilåda är ett garanterat bra kort.

8. En egen kokbok

Till barnet som nyligen upptäckt hur kul det är att laga mat kan en egen allra första kokbok vara en perfekt julklapp. Denna lilla kokbok har recept på alltifrån chokladbollar till Spaghetti och köttfärsås. Extra roligt är det att allt går att färglägga.

9. Populär GPS-klocka

En GPS-klocka är både en rolig och nödvändig julklapp. Denna GPS-klocka fungerar precis som en vanlig mobil och är en trendig accessoar till barnet. Hittas här för hela 55 procent rabatt.

10. Entré till leksaksmuseum

Det populära leksaks- och seriemuseet Bergrummet är definitivt en uppskattad julklapp för alla barn. Glädje och nostalgi på en enda biljett.

11. Pie Face-spel

Det populära Pie Face-spelet är garanterat roligt och passar alla från 5 år och uppåt. Klicka hem spelet här.

12. Kanin nattlampa

En nattlampa kan vara uppskattat långt upp i åldern och blir en fin dekoration på dagtid. Denna nattlampa finns i flera olika färger och blir en mysig och uppskattad julklapp till det mörkrädda barnet.

13. Discolampa med inbyggd högtalare

Ge barnet ett hemma-disco med disco-belysning och favoritmusiken.Helt klart en uppskattad julklapp. Finns här för endast 249 kronor.

14. Radiostyrd bil

En radiostyrd bil med kraftfull motor är alltid en uppskattad julklapp. Denna går att fynda till hela 58 procent rabatt här.

15. Harry Potter-kid med tillhörande kista

Allt vad ett Harry Potter-fan kan önska sig samlat i en Harry Potter-kista! Som hittat.Det ultimata kitet för Harry Potter-älskaren finns att fynda här.

16. Loom Colors set

För den pyssliga typen är detta Loom Colors set en perfekt julklapp. Låt barnet gå loss i detta kit med 4400 Loom-band och gör sina egna Loom-armband, smycken och nyckelringar. Finns att klicka hem här för endast 199 kronor.

För mer julklappstips till barnet kika in här.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!