Kids Concept. Julklappar. Barn som leker.
Här är de populäraste leksakerna till oslagbar rea

Populäraste leksakerna du kan fynda under Black Week

20 julklappar som ditt barn kommer att älska– dessutom är de nedsatta med upp till 80 procent under Black Week.


Det finns leksaker och så finns det leksaker. Vi har den ultimata listan på de populäraste leksakerna till de yngre barnen. Passa på att fynda under Black Week och spara upp till 80 procent.

1. Neo kulbana

Hur fin är inte denna kulbana från kollektionen "Neo"?Finns att fynda för hela 30 procent rabatt här.

2. Grå gitarr

Hur fin är inte denna grå gitarr? Passar alla små stjärnor och är garanterat en uppskattad julklapp (som inte låter allt för mycket). Nedsatt till 20 procent rabatt här.

3. Fyndigt klosståg

Hur smart är inte detta klosståg från Kids Concept? Dragleksak, klossar och tåg i ett. Vem vill inte ha tre julklappar i en?

4. Populär dockvagn med bäddset

En dockvagn verkar vara något alla barn vill ha någon gång. Denna kommer från Kids Concept och är just nu nedsatt med hela 20 procent.

5. Piratväska

För den lilla piraten passar detta piratset perfekt. Går att fynda för hela 41 procent rabatt här.

6. Glassvagn

Vem vill inte ha en alldeles egen glassvagn? Denna glassvagn kommer tillsammans med tio olika smarriga glassar att välja bland. Helt klart en uppskattad julklapp.

7. Dockvagga i trä

Denna dockvagga i trä går att fynda för 20 procent rabatt och är utan tvekan en julklapp ditt barn kommer att älska.

8. Leksakskök

Alla barn önskar sig väl ett leksakskök? Detta leksakskök har massor av uppskattade funktioner och är även en fin inredningsdetalj. Passa på att fynda medan det är nedsatt.

9. Lektält

Ett lektält är en perfekt investering för att låta barnet mysa in sig med sin favoritbok (eller för att samla barnets leksaker).

10. Gunghäst mammut

Denna gungmammut har blivit riktigt populär och vad passar inte bättre än att fynda en till nedsatt pris under Black Weekend?

11. Bakset i gullig väska

Ett praktiskt och gulligt bakset till minikocken är garanterat poppis. Detta bakset kommer i en praktiskt och fin pappväska.

12. Neo pussel

Ett fint och roligt pussel som lär barnet utveckla det logiska tänkandet.Detta är dessutom nedsatt till 20 procent under Black Week.

13. Fantasifull bilbana

Denna bilbana är både trendig och fantasifull. Med bilbanan kommer också fyra stycken bilar. Perfekt julklapp.

14. Stapelbar kub

Stapelbara kuber med siffror är perfekt för en lärorik men rolig lek. Dessa går dessutom att fynda till 20 procent rabatt här.

15. Littlephant WallStickers

Fantasifulla Wallstickers är perfekt för att liva upp barnrummet och skapar utrymme för en fantasifull lek. Dessa från Littlephant är dessutom nedsatta hela 83 procent.

16. Plocktorn Neo

Ett plocktorn borde alla barn ha.Detta går att fynda för endast 169 kronor här.

17. Verktygslåda

En verktygslåda är alltid uppskattat och behövs alltid hemma– även för de minsta. Denna går att fynda under Black Week här.

18. Mini trumma

Hur gullig är inte den här mini trumman från Kids Concept? Perfekt julklapp till den lilla musikälskaren.

19. Byggklossar i trä


Dessa byggklossar är både fina och lekfulla och kommer i en fin förvaringsbox i set om 50 stycken klossar. Klicka hem för hela 20 procent rabatt här, kap.

20. Kulram

En kulram håller länge och är inte bara en rolig leksak utan också ett perfekt läromedel när barnet kommer upp i åldern. Finns att fynda för 17 procent rabatt här.

För mer inspiration och julklappstips till barnet kan du kika in här!

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!