Tisdag 25 Jan
Stockholm
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

Mobiltelefonerna du kan fynda – under Black Week och Black Friday

Mobiltelefoner på rea under Black Week.
Mobiltelefoner på rea under Black Week. Foto: Foto: ImYanis/Shutterstock.com

Dags för en ny smartphone? Eller vill du unna någon du känner en mobiltelefon i julklapp? Då måste du kolla in det här. Telefonerna som du kan shoppa till nedsatta pris under rean.

Läs mer

Många anser att mobiltelefonen är en kär ägodel – så varför inte köpa en ny nu när det är reatider*? I takt med att nya erbjudanden på bra smartphones kommer upp, kommer denna artikel att uppdateras.

Läs även: Spana in de bästa erbjudandena under Black Friday och Black Week 2021

Google Pixel 6 Smartphone

Har du ögonen på Google Pixel 6? Passa på att fynda den billigt under Black week HÄR.

Motorola Edge 20 Pro

Smidig smartphone från Motorola med 108 megapixel kamera och 50x zoom. Här kan du fynda den för ett otroligt pris under Black Week.

Apple iPhone 11

Nu kan du klicka hem en iPhone 11 till grymt Black Friday-pris. Med touch-ID och en lagring på 64GB blir denna iPhone ett tacksamt köp, oavsett om det är till dig själv eller som julklapp till någon. 

Samsung Galaxy S20

Supersnygg Samsung Galaxy S20 smartphone till riktigt grymt pris. Telefonen är väldigt tunn och lätt att handskas med. Finns även i ljusblått och ljusrosa. Du hittar den HÄR.

Xiaomi Poco F2 Pro

Telefon med grym kamera och hela 256 gigabyte lagringsutrymme. Perfekt för den som älskar att fota. Spana in den här och bevaka priset under Black Week.

OnePlus 8 Pro


Den har en riktigt bra kamera och en smidig design.Spana in den här.

Asus ZenFone 7 Pro

En smartphone med en bra kamera och ännu bättre batteritid. Bevaka mobiltelefonen och prisutvecklingen här.

Nokia 3.4 smartphone

En Android-telefon från Nokia som du kan shoppa för drygt 2000 kronor. Hur bra? Spana in den här och se om den sjunker ännu mer i pris under Black Friday.

Apple Iphone 12

Sugen på Apple Iphone 12? Shoppa den här under rean.

ASUS ROG Phone 5

Den här feta telefonen från ASUS är riktigt prisvärd - spara 1000 kronor på den under Black Week HÄR.

OnePlus 9 Pro

OnePlus 9 Pro har en Hasselblads-kamera och är dessutom vattentät - hur coolt?! Just nu endast 8 690 kronor (ordinare pris 10 690 kronor). Klicka hem den HÄR.

Samsung Galaxy S21+

Passa på att klicka hem den här fina telefonen från Samsung - just nu kan du spara 2000 kronor på Samsung Galaxy S21+ hos Webhallen.

Apple iPhone 13 Pro Max

Är du sugen på iPhone 13 Pro Max så är det nu du ska passa på - klicka hem den här till rabatterat pris!

Vad ska man fynda under Black Week och Black Friday?

Det är ett grymt tillfälle att fynda dyra teknikprylar, såsom en ny mobiltelefon under Black Friday. Under readagen är nämligen kan även en liten procents rabatt innebära att du sparar flera tusen kronor på ditt köp. Spana in teknikbutikerna och bevaka dina favoritprodukter redan nu.

Missa inte en bra deal

Är du orolig för att missa ett bra erbjudande? Signa upp dig här på våra Black Week Deals-utskick. Hela veckan skickar vi dagens bästa deals inom olika kategorier. Så att du kan göra en riktig superdeal!

*Vi vet såklart inte om just exakt dessa mobiltelefoner kommer att finnas till rabatterat pris under rean, men håll utkik hos butikerna för att se om de finns att köpa till nedsatt pris. 

Läs även: Spana in de bästa erbjudandena under Black Friday och Black Week 2021