Passa på: Eltandborstar till otroliga priser under Black Week

Funderar du på att gå över till eltandborste? Då är det smart att klicka hem en under Black Week till ett riktigt bra pris. Här är de bästa erbjudandena på eltandborstar 2022.


Den här artikeln innehåller reklamlänkar.

Varför ska man använda eltandborste?

Eltandborstar sägs vara extra bra för att man kommer åt bättre och dessutom blir det mer effektiv tandborstningstid. Om du ska köpa en eltandborste kan det vara bra att passa på under Black week 2022. Se vår lista med var du kan köpa eltandborstar.

1. Oral-B Pro 2 2900 Eltandborste 2-pack

Det här setet från Oral-B innehåller 2 eltandborstar - perfekt för dig som har en partner eller vill ha en eltanborste i reserv. Dessa tandborstar är riktigt prisvärda. Du hittar dem HÄR.

2. Oral-B Genius 8 8100S Eltandborste

Den här eltandborsten från Oral-B har 5 olika borstlägen och har ett runt borsthuvud för att kunna ge ett friskare tandkött. Spara 600 kronor nu under Black Week HÄR.

3. Oral-B Eltandborste iO6s White

Denna eltandborste från Oral-B har ett intelligent borstningssystem som hjälper dig att rengöra tandköttet samtidigt som det förebygger framtida problem. Du hittar den här!

4. Philips eltandborste HX6800/04 Sonicare ProtectiveClean

Philips eltandborste ger en skonsam och effektiv rengöring samtidigt som den bidrar till en bättre munhälsa. Tips! Den finns även i rosa! Prisvärd eltandborste - särskilt nu under Black Week,  du hittar den här!

5. Oral-B Vitality Pro Svart Eltandborste

Den här eltandborsten från Oral-B är ett måste för den som älskar rosa. Denna elektriska tandborste rengör tänderna på djupet med hjälp av 3D-teknik. Just nu endast 279 kronor under Black Week HÄR.

6. Oral-B eltandborste Pro3 Sensitive 3200S

Pro3 Sensitive är en elektrisk tandborste speciellt framtagen för känsliga tänder. Den har en 360-graders trycksensor som känner av när du borstar tänderna för hårt - just nu till nedsatt pris här.

7. Oral-B Genius X 20100S Luxury Edition

Denna snygga eltandborste från Oral-B har inbyggda rörelsesensorer och konstgjort intelligens för att memorera din borststil - du hittar den till ett riktigt bra pris här.

8. Beconfident eltandborste

Med BeConfident eltandborste kan du alltid vara säker på att du har en god munhygien. Du hittar den HÄR.

9. Oclean X Pro Sakura Pink

Smart elektrisk tandborste med akustisk våg - just nu nedsatt här.

Läs mer:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!