Tisdag 30 Nov
Stockholm
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

Passa på: Eltandborstar till otroliga priser under Black Week

Funderar du på att gå över till eltandborste? Då är det smart att klicka hem en under Black Week till ett riktigt bra pris. Här är de bästa erbjudandena på eltandborstar 2021.

Läs mer

Den här artikeln innehåller reklamlänkar.

Varför ska man använda eltandborste?

1. Oral-B Pro 2 2900 Eltandborste 2-pack

Det här setet från Oral-B innehåller 2 eltandborstar - perfekt för dig som har en partner eller vill ha en eltanborste i reserv. Dessa tandborstar är riktigt prisvärda - just nu kostar de endast kostar 599 kronor (ordinarie pris 999 kronor). Du hittar dem HÄR.

2. Oral-B Genius 8 8100S Eltandborste

Den här eltandborsten från Oral-B har 5 olika borstlägen och har ett runt borsthuvud för att kunna ge ett friskare tandkött. Spara 600 kronor nu under Black Week HÄR.

3. Liberex eltandborste med elektrisk vattenflosser

Det här setet från Libertex är utmärkt för hela familjens munhälsa. Du hittar 4 utbytningsbara tandborstshuvuden i detta set, 2 av dessa är speciellt framtagna för känsliga tänder. Kommer också med 3 utbytbara munstycken för bevattning. Passa på att fynda detta set för endast 899 kronor under Black Week här.

4. Oral-B Eltandborste Genius 10200S White CA

Denna eltandborste från Oral-B har ett intelligent borstningssystem som hjälper dig att rengöra tandköttet samtidigt som det förebygger framtida problem. Just nu nedsatt till 30 procent här.

5. Philips eltandborste HX6800/04 Sonicare ProtectiveClean

Philips eltandborste ger en skonsam och effektiv rengöring samtidigt som den bidrar till en bättre munhälsa. Prisvärd eltandborste - särskilt nu under Black Week då den endast kostar 628 kronor HÄR.

6.Inf Eltandborste med trycksensor och timer

Den här eltandborsten från Inf har 5 olika inställningar - clean, white, polish, soft och sensitive. Med hjälp av den inbyggda trycksensorn signalerar den när du borstar tänderna för hårt - just nu till 50 procent rabatt här.

7. Oral-B Elektrisk tandborste Rosa Pro 1 750

Den här eltandborsten från Oral-B är ett måste för den som älskar rosa. Denna elektriska tandborste rengör tänderna på djupet med hjälp av 3D-teknik. Just nu endast 499 kronor under Black Week HÄR.

8. Oral-B eltandborste Pro3 Sensitive 3200S

Pro3 Sensitive är en elektrisk tandborste speciellt framtagen för känsliga tänder. Den har en 360-graders trycksensor som känner av när du borstar tänderna för hårt - just nu till nedsatt pris här.

9. Oral-B Genius X 20100S Luxury Edition

Denna snygga eltandborste från Oral-B har inbyggda rörelsesensorer och konstgjort intelligens för att memorera din borststil - du hittar den till ett riktigt bra pris här.

10. Beconfident eltandborste

Med BeConfident eltandborste kan du alltid vara säker på att du har en god munhygien. Du hittar den HÄR.

11. Elektrisk tandborste med 3 borsthuvuden

En riktigt snygg och prisvärd eltandborste med tre tillhörande borsthuvuden. Du hittar den till ett bra pris här.

12. Oclean X Pro Sakura Pink

Smart elektrisk tandborste med akustisk våg - just nu nedsatt med 23 procent här.

13. Oral-B Genius X 20000N elektrisk tandborste

Snyggaste eltandborsten från Oral-B. Den är i roséguld och du hittar den här.

Läs mer: