KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

Här får du mest för pengarna – 11 grymt billiga resmål

- 31/01/2019, 17:49 -

Semestern är inte så långt bort som du kanske tror. Vi har hittat 11 resmål där det är riktigt billigt att bo, äta och dricka. I listan hittar du även de billigaste flygen dit.

Hur glad blir man inte när man på semestern hamnar någonstans där ölen kostar typ 15 kronor? Vi guidar dig till dessa platser där du dricker, äter och bor billigt. 

Ölpriserna som anges i artikeln avser en halv liter öl (inte importerad).

Saranda, Albanien

Saranda, Albanien

Letar du efter ett billigt sommarresmål är Albanien ett hett tips. Här hittar du vackra medelhavsstränder med kristallklart vatten. Middagen kostar 100 kronor och ölen 10 kronor. För att ta sig till badorten Saranda flyger du enklast till Korfu – resan kostar från 1 215 kronor här.

Rio de Janeiro, Brasilien

Rio de Janeiro, Brasilien

I Rio de Janeiro får du både storstad och långa vackra sandstränder. En middag får du för 147 kronor och en öl för 20 kronor. Du hittar flygresor till Rio från 4 740 kronor tur och retur här.

Vietnam

Vietnam

I Vietnam finns fantastiska stränder och natur. Här mår även bankkontot bra – en enkel måltid kan du få för 15 kronor och en öl för bara 8 kronor! Du hittar det billigaste priset på resan här.

Prag, Tjeckien

Prag, Tjeckien

Prag är en otroligt vacker stad med en gammal stadskärna. Här kostar en trerätters middag 150 kronor och en öl 16 kronor. De billigaste flygresorna hittar du här.

Buenos Aires, Argentina

Buenos Aires, Argentina

Ett annat billigt resmål i Sydamerika är Buenos Aires. Här njuter du av utsökt kött, rödvin och kanske en tangoshow. En trerätters middag kostar runt 100 kronor och en öl 19 kronor. Du hittar de billigaste flygen här.

Sankt Petersburg, Ryssland

Sankt Petersburg, Ryssland

Vackra Sankt Petersburg är en riktig upplevelse med både sevärdheter och kulturliv. Här äter du middag för 138 kronor och dricker öl för 17 kronor. Det bästa priset på resan hittar du här.

Budapest, Ungern

Budapest, Ungern

I Budapest kan du njuta av de många spabaden och av att en öl kostar i snitt 16 kronor. Dessutom hittar du flygbiljetter tur och retur från 398 kronor här.

Missa inte heller att boka billiga hotellresor. Här kan du hitta rabattkoder till Hotels.com

Istanbul, Turkiet

Istanbul, Turkiet

Går du ut och äter trerätters i Istanbul landar notan på i snitt 86 kronor. Här möts Asien och Europa och staden är en spännande blandning av kulturer. Du hittar de billigaste flygresorna till Istanbul här.

Warszawa, Polen

Warszawa, Polen

Warszawa är en perfekt weekendstad! Här finns ett pulserande nattliv som jämförs med Berlin. Här kostar en trerätters middag runt 145 kronor och ölen 24 kronor. Resan kan du boka för 200 kronor här.

Budvanska rivieran, Montenegro

Naturen i Montenegro är storslaget vacker, med nationalparker, vattenfall och raviner. Här går ölen loss på cirka 18 kronor och middagen på 155 kronor. Det billigaste priset på flyg hittar du här.

Thailand

Thailand

Svenskarnas favoritresmål Thailand är riktigt snällt mot plånboken. Här snittar en trerätters middag på 98 kronor och en öl på 20 kronor. Billigaste flyget till Bangkok hittar du här.

Läs även: 11 populära weekendresor 2019 - här hittar du dem billigast

8 härliga weekendresor – alla kostar under 600 kronor