Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
ANNONS: Innehåll i samarbete med C More

Så ser du hela allsvenskan på bästa sätt - bekvämt hemma i soffan

- 17/05/2017, 13:58 -
1 av 4

2 av 4

BILDBYRN / BILDBYRN

3 av 4

BILDBYRN / BILDBYRN

4 av 4

BILDBYRN / BILDBYRN

Det behöver inte vara dyrt att se på allsvenskan.

Allsvenskan börjar närma sig halvtid och tabellen börjar sätta sig allt mer. Och i veckan har vi flera heta matcher som väntar. Bland annat tar Hammarby mot Djurgården på Tele2 Arena och AIK reser till Norrköping för att få revansch efter förlusten mot Malmö på övertid senast.

Nedan listar vi de hetaste matcherna och genom denna länk får du även ett erbjudande från C More som ger dig deras Premiumpaket för endast 199 kronor, istället för 449 kronor. Och det är ingen bindningstid.

1. Hammarby – Djurgården

Ska Djurgården äntligen vända sin dystra derbysvit i förlorade matcher och verkligen haka på i toppen? Ska Hammarby ta tre poäng och inte tappa i sin jakt på topplagen? Du hör, söndagens derby mellan Hammarby och Djurgården på Tele2 Arena kommer bli spännande.

På C More kan du se matchen

Hammarby-Djurgarden

2. IFK Norrköping - AIK

Otroligt viktig match för båda. Tre poäng för "Peking" och de skakar av sig AIK för stunden. Tre poäng är väldigt viktiga för AIK med andra ord.

Här kan du skaffa C More Premium för 199 kronor, istället för 449 kronor.

Norrkoping_aik

3. IFK Norrköping - IFK Göteborg

Klassisk match där det nu är fansen till Norrköping som är glada och går in i matchen som klara favoriter. Göteborg måste vinna för att inte ramla allt för mycket efter.

Goteborg-kamraterna

Det finns dock betydligt fler matcher än dessa. Den här veckan spelar även Elfsborg mot Häcken på torsdagen. På lördagen har vi: Östersund mot Sundsvall, Kalmar - Örebro och Jönköping Södra mot Malmö.

Söndagen bjuder på, utöver Stockholmsderbyt, AFC Eskilstuna - AIK och Sirius - Halmstad.

Alla dessa matcher kan du se på C More Premium, där du också kan streama massvis av serier och filmer. Du får en månad för 199 kronor genom denna länk. Ordinarie pris är 449 kronor.