Manchester United förlorade med hela 0–7 mot Liverpool, dagen efter väntade ett tidigt morgonmöte.
Manchester United förlorade med hela 0–7 mot Liverpool, dagen efter väntade ett tidigt morgonmöte. - Foto: TT

Tidigt möte för United-spelarna efter förnedringen

0–7 i baken på Anfield.Dagen efter brakförlusten mot Liverpool samlade Manchester Uniteds tränare Erik ten Hag spelarna för ett tidigt möte.


Enligt Manchester Evening News kallade ten Hag in spelarna för ett möte och träning klockan 09.00 på måndagen, då hade ten Hag själv redan varit på plats i nästan två timmar.

Det är annat mot vad den tidigare tränaren Ole Gunnar Solskjær gjorde efter 0–5-förlusten hemma mot Liverpool på Old Trafford förra säsongen. Enligt lokaltidningen gav norrmannen då United-spelarna ledigt dagen efter i stället.

Söndagens match, 7–0 till Liverpool, var den största segermarginalen hittills i en match mellan klubbarna och förlusten var den största för United sedan 1931.

— Jag vet att det här laget kan ställa om och vi behöver studsa tillbaka, vilket vi har visat förr att vi kan, sade ten Hag på presskonferensen efter matchen.

Victor Nilsson Lindelöf slapp uppleva förnedringen. Landslagskaptenen var inte med i matchtruppen. Däremot fick Anthony Elanga hoppa in med några minuter kvar.

United är trea i Premier League, 14 poäng bakom Arsenal i topp. Liverpool är femma, sju poäng bakom United.

TT
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!