Lionel Messis flytt till Inter Miami har blivit en dokumentärserie som har premiär den 11 oktober på Apple TV+ den 11 oktober. Arkivbild.
Lionel Messis flytt till Inter Miami har blivit en dokumentärserie som har premiär den 11 oktober på Apple TV+ den 11 oktober. Arkivbild. - Foto: Eduardo Munoz Alvarez/AP/TT

Dokuserie följer Messi i Miami

Den argentinska fotbollsstjärnan Lionel Messis flytt till USA och MLS-laget Inter Miami CF har blivit en dokumentärserie som snart har premiär, rapporterar flera medier.


De tre första delarna av dokuserien "Messi Meets America", börjar sändas på Apple TV+ den 11 oktober. Ytterligare tre avsnitt håller på att spelas in och kommer att sändas senare i år, skriver Deadline.

Serien innehåller, enligt förhandsreklamen, exklusivt bakom kulisserna-material och låter tittarna följa den 36-årige Messi i hans vardag i USA och Miami. Tittarna kan också förvänta sig kommentarer från andra spelare, inklusive Inter Miamiägaren David Beckham, om Messi och hans spel, skriver Forbes.

TT
/
/
/
USA
/
Senaste nytt

Vill ändra Ryder Cup efter stjärnans Saudiflytt

VM-paret om kärleken: "Inte jätteaccepterat"

Här är kärleksparet i den svenska VM-truppen i handboll. Till vardags spelar Nathalie Hagman och Daniela de Jong i Rumänien – där hbtq-personers rättigheter är mycket begränsade. Många vill kunna leva ett så fint liv som jag och Daniela gör men tvingas dölja det, säger Hagman.

Klart: Høgmo lämnar Häcken

1 timme sedan
Per-Mathias Høgmo blir inte Sveriges nya förbundskapten i fotboll. Norrmannen lämnar allsvenska BK Häcken för regerande asiatiska Champions League-mästarna, Urawa Red Diamonds.

Äntligen seger för Oskarshamn mot Örebro Hockey

1 timme sedan
Det blev tio förluster i rad för Oskarshamn i SHL. Men hemma mot Örebro Hockey kom det efterlängtade trendbrottet. Matchen i Be-Ge Hockey Center slutade 5-1 (1-1, 3-0, 1-0).

Tung seger för Växjö i toppmatchen mot Färjestad

1 timme sedan
Det var två topplag som möttes i SHL på torsdagen. Och det slutade med seger för Växjö, som besegrade Färjestad hemma med 4-2 (0-0, 0-1, 4-1).

Luleå avgjorde mot HV 71 i förlängningen

2 timmar sedan
Det blev en riktigt tajt match när HV 71 tog emot Luleå i SHL. Matchen avgjordes först i förlängningen där bortalaget var starkast, och segerresultatet blev därmed 4-3 (2-2, 1-0, 0-1, 1-0). Jack Connolly spelade en avgörande roll för Luleå när han gjorde det vinnande målet i förlängningen.