Malmö FF:s Martin Olsson. Arkivbild.
Malmö FF:s Martin Olsson. Arkivbild. - Foto: Johan Nilsson/TT

Polisutredning mot MFF-stjärnan läggs ner

Malmö FF:s Martin Olsson polisanmäldes för att ha slagit Varbergs Robin Tranberg i ansiktet i söndagens cupmatch mellan lagen, men nu rapporterar Expressen att utredningen har lagts ner.


Orsaken är att Robin Tranberg, som blev utsatt för slaget, inte vill medverka i utredningen, uppger Malmöpolisen för TT.

— Målsägande i ärendet vill inte medverka i utredningen. Då är det väldigt svårt för oss att driva en utredning vidare, säger Nils Norling, polisens presstalesperson.

Olsson polisanmäldes för ringa misshandel. MFF-backen fick rött kort för förseelsen. Först i början av nästa vecka väntas Svenska fotbollförbundets disciplinnämnd besluta om eventuella ytterligare påföljder för 35-åringen.

Olsson är automatiskt avstängd i MFF:s kvartsfinal i svenska cupen hemma mot IFK Norrköping på söndag.

TT
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Åberg fyra inför slutrundan i Masters

1 timme sedan

Tredje 0–1-förlusten för Västerås: "Är tungt"

igår 19:56
Tredje matchen efter återkomsten till allsvenskan och tredje 0–1-förlusten för Västerås. Det är klart att det är tungt, säger tränaren Kalle Karlsson till Discovery+.

Skrällen: Ruud slog ut världsettan

igår 19:22
Karriärens hittills största seger tog norrmannen Casper Ruud överraskande när han slog ut världsettan i tennis, serben Novak Djokovic, i Monte Carlos grusturnering.

Manchester City i topp – Haalands 20:e ligamål

igår 18:20
Lätta 5–1 hemma mot bottenlaget Luton. Det förde Manchester City upp i serieledning i Premier League-fotbollen – åtminstone över de kommande 24 timmarna.

Tre mål på 17-årsdagen räddade Häcken

igår 17:14
Tre mål på 17-årsdagen och seger efter vändning på tilläggstid. Felicia Schröder kommer inte att glömma Häckens allsvenska premiär 2024. En väldigt rolig dag, säger anfallstalangen Felicia Schröder efter Häckens 4–3 mot Norrköping.

AIK spräckte nolla men tappade ledningen

igår 17:04
AIK blev första lag i årets allsvenska att finna nyckeln till att dyrka upp Mjällbys försvar. Solnalaget såg ut att vara på väg mot sin andra seger i Blekinge denna vår, men Mjällby kom tillbaka. Så som matchen blev är det väl okej med ett kryss, säger AIK:s norske mittback Benjamin Tiedemann Hansen efter 1–1.