Tidigare landslagsspelarna Frida Östberg och Glenn Strömberg i samband med sändningarna av herrarnas fotbolls-VM i Ryssland 2018. I sommar återvänder Strömberg till SVT. Arkivbild.
Tidigare landslagsspelarna Frida Östberg och Glenn Strömberg i samband med sändningarna av herrarnas fotbolls-VM i Ryssland 2018. I sommar återvänder Strömberg till SVT. Arkivbild. - Foto: Björn Larsson Rosvall/TT

Strömberg tillbaka i SVT – trots allt

Glenn Strömberg återvänder till SVT som expertkommentator under herrarnas fotbolls-EM i sommar. Den 64-årige före detta landslagsspelaren kommer att kommentera mästerskapet tillsammans med tidigare radarpartnern Chris Härenstam.


— Det ska bli otroligt roligt, säger Strömberg till SVT.

Strömberg är annars knuten till Viaplay, som har gått med på att låna ut honom över EM. Den forne landslagsstjärnan har sedan länge varvat jobb för Viaplay med mästerskapsbevakning i SVT. Men efter herrarnas VM 2022 satte strömningstjänsten ner foten.

— Vi har tecknat ett avtal som gör honom exklusiv för oss från 2023, sade Fredrik Johansson, presschef på Viaplays sportavdelning, till Expressen i slutet av 2022.

TT
/
/
/
SVT
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!