Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Karlsson tappade under sista dagen

Sport | 19/10/2008 20:11

Robert Karlsson lyckades inte kopiera Tiger Woods och ta sin tredje raka seger.

Robert Karlsson kunde i idag ta tredje raka seger på Europatouren. Men han tappade under sista dagen. Glädjande är att den svenske golfarens storform håller i sig. Han kom på delad tredje plats i Vilamoura, Portugal, på söndagen.

Robert Karlsson och hans konkurrenter fick inleda söndagen med att spela klart tredje ronden, som avbröts på grund av oväder på lördagen. Med den färdigspelad låg Europaettan och världsåttan på delad andra plats, ett slag bakom spanjoren Alvaro Quinos.

Det skulle visa sig att Quinos stod pall för trycket på avslutningsrundan på Oceanico Victoria Golf-banan på Algarvekusten. Med 68 slag slutade han på 269 sammanlagt, 19 under par och en segermarginal på tre slag.

Skotten Paul Lawrie avslutade med en 67:a och spurtade till andra plats, medan de tidigare tvåorna Karlsson och Ross Fisher, England, båda hade 71 slag och delade tredjeplatsen med Steve Webster, England, med 273 slag.

Skrivet av: