Kolla catfight i Stockholm i helgen

Nordens första thaiboxningsturnering för tjejer körs nu på lördag den 27 juni i Täby.


Det har varit mycket MMA i Sverige den senaste tiden. Även K-1-galan Rumble of the Kings har ju med MMA-fighter nu för tiden.

Men även thaiboxningen är på frammarsch och i helgen körs ett nytt koncept igång i Täby i norra Stockholm. Det handlar om Nordens första thaiboxningsgala för tjejer.

"Sjyst helhet"

Sommarturneringen Girls Night Out rikar sig både till etablerade tjejer, och till de som precis är igång att börja tävla. Första galan utav tre går under namnet The Cat Fight och bjuder på en skön mix av mat, fight och gung.

– Helheten kommer att bli så jäkla sjyst. Vi har tagit med den traditionella delen av thaiboxningen så förutom fem, sex matcher, kommer det att bjudas på dans och även akustisk soul, säger Ewonne Ahlberg, pressansvarig för galan, och tillägger att man får en tallrik med thailändskt käk för dryga femtiolappen.

Inträdet öppnar klockan 14.00 och en timme senare startar eventet.

Senare i sommar kommer de resterande två galorna Knees on High Heels (27 juli) och Queen of The Ring (29 augusti) att kunna beskådas från gröngräset. Om vädret tillåter vill säga.

Här hittar du en karta.

Bor du runt Ludvika och inte ska till Stockholm bör du inte missa Fight Night Xplosion, även det en thaiboxningsgala.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!