Innebandybråket är över

Publicerades: 23 Okt 2008, 19:03, Uppdaterades: 15 Nov 2009, 23:36

Det blir ingen bojkott av innebandy-VM för de svenska landslagsspelarna.(TT)


Det blir ingen bojkott av innebandy-VM för de svenska landslagsspelarna. Vid ett möte på torsdagen kom spelarna och Svenska innebandyförbundet överens om att öka dagsersättningen.

– Vi har i dag hittat en lösning på våra ersättningar så att vi fortsatt kan gå för vårt sjunde raka VM-guld. VM-turneringen i Tjeckien kommer att bli den tuffaste någonsin, säger lagkaptenen Niklas Jihde i ett pressmeddelande.

Tidigare i veckan har landslagsspelarna hotat med att inte ställa upp i VM i Tjeckien 5-14 december om inte dagersättningen höjdes från 800 kronor till 1 200 kronor per dag. Man har också kommit överens om att återinföra spelarnas guldbonus.

Skrivet av:

Relaterat
Senaste nytt

Dubbeltrubbel i vinden för Grant: "Kämpigt"

Sensationen Muchova – för mycket för världstvåan

1 timme sedan
Långa slagdueller, stenhård kamp om varje boll och dramatiskt in i det sista. Karolina Muchova och Aryna Sabalenka gav allt för en plats i finalen på Roland Garros. Bara en kunde nå den – och sensationellt lyckades Muchova efter en enorm vändning.

Cykelstjärnan i tårar efter knivattacken

1 timme sedan
Danske cykelstjärnan Jonas Vingegaard var djupt berörd över knivattacken i franska Annecy. Efter etappsegern i Criterium du Dauphine sade han med tårar i ögonen: En dag som den här betyder cykel ingenting.

Svenske talangens jättesuccé i proffsdebuten

3 timmar sedan
Svenske golftalangen Ludvig Åberg har fått en drömstart på proffslivet på PGA-touren. Eslövssonen gick den första ronden på tre slag under par och har tätkänning.

Stoppades i Qatar – ölsponsor förlänger med Fifa

idag 15:40
Budweiser förlänger sitt avtal med Internationella fotbollsförbundet (Fifa). Det nya avtalet med Ab Inbev, som äger Budweiser, gör att ölmärket blir officiell VM-öl för de två kommande världsmästerskapen: dam-VM i Australien och Nya Zeeland i sommar och herr-VM i Nordamerika 2026.

Micke Leijnegard växte upp utfattig i kritiserad sekt: "Gud skulle försörja pappa"

idag 15:17
Micke Leijnegard är en av SVT:s mest folkkära profiler och har varit programledare för Mästarnas mästare och Duellen. Här är allt du vill veta om 58-åringens familj, inkomst och uppväxten i Maranatarörelsen.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.