Söndag 17 Okt
Stockholm

Schumacher utesluter comeback

F1-legendaren kommer inte att ersätta Massa i Ferrari.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Michael Schumacher kommer inte att göra comeback i Formel1. Den 40-årige tyske legendaren vill inte ta över skadade Felipe Massas plats i Ferraristallet.

–Jag är inte 100 procent säker, utan 200 procent säker på att Michael inte kommer att sitta i Ferraris bil vid nästa tävling, säger Schumachers manager Willi Weber till Daily Mail och fortsätter:

– När Michael tävlade var det perfektion som gällde. I det här fallet hade det inte handlat om perfektion, utan om rena chansningar. Då är det inte Michaels grej.

I stället spekuleras det nu i att polacken Robert Kubica, som för närvarande kör för BMW Sauber, kommer att kliva in som ersättare för Massa. BMW Sauber har inte lyckats alls i årets F1-serie och förväntas dra sig ur VM efter säsongen.

Felipe Massa, som vårdas på sjukhus för de skallskador han ådrog sig under helgens tävlingar i Ungern, är på bättringsvägen. Enligt formula1.com är förhoppningen att han ska kunna lämna sjukhuset inom tio dagar. Han kommer dock inte att tävla mer den här säsongen.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela