Tito och Belfort tillbaka!

Belfort mot Franklin på UFC 103.


När UFC-bossen Dana White lovar ”stora avslöjanden” bör de tas med en nypa salt. Men efter dagens presskonferens måste man ge det till UFC: det var inte bara tomma ord.

Den största nyheten är att Vitor Belfort kommer tillbaka till UFC. Dana White har tidigare sagt att han vill se brassen i buren igen och att Belfort skulle kunna utmana Anderson Silva om bältet i mellanvikten. Belforts comeback kommer dock att ske i lätt tungvikt mot Rich FranklinUFC 103 i september.

Vänner igen

De forna fienderna Dana White och Tito Ortiz lade i veckan ner stridsyxan och som väntat välkomnas den forne mästaren i lätt tungvikt tillbaka till oktagonen.

– Ortiz kommer att gå i pension i UFC, säger Dana White.

Tito Ortiz senaste fight i UFC var mot Lyoto Machida, som numera är lätt tungviktsmästare. En match som slutade på förlust på poäng för Tito.

Enligt Dana White kan UFC- och Prideveteranen Mark Coleman komma att bli Titos förste motståndare. En fight som förmodligen kommer att gå i november eller december.

Slutet på Fedor-affären?

Enligt Dana White är det inte troligt att UFC kommer att lyckas säkra ett kontrakt med Fedor Emelianenko. Som det tidigare spekulerats i är det M-1 Global:s krav på samproduktion av events med UFC, som verkar vara det största hindret.

– Vi gjorde allt vi kunde för att ro i hamn dealen. Hur ska dom kunna hjälpa oss att samproducera ett event? Ska dom hjälpa oss? Den skiten kanske funkar i Ryssland, men inte här.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!