Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Björn Borg möter Nadal

- 18/09/2008, 22:18 -

Gamla stormästare bildar par med 2000-talets tennisgiganter.

Björn Borg och Roger Federer kommer att drabba samman med John McEnroe och Rafael Nadal i en uppvisningsmatch i Kina. Spelbolaget Betsson har redan satt upp odds för matchen som kommer att spelas den 20 november under "Venetian Macao Tennis Showdown" i kinesiska Macao. Men det är dött lopp mellan paren. 1,85 gånger pengarna ger nämligen vinst för dem vardera.

Stefan Dahlbo, Svenska Tennisförbundets ordförande, är diffus om matchen:

– Är det den som kommer att vara i Malaysia? säger han, utan att ha några detaljer, till Realtid.se.

Macao är Kinas motsvarighet till USA:s Las Vegas. The Venetian Macao Resort Hotel är hotellet med världens största casino, där flera tennisstjärnor tidigare har mötts. Hotellets hemsida uppger dock att dubbelmötet kommer att bli mellan Borg/Federer och McEnroe/Nadal eller McEnroe/Blake. Det är alltså inte säkert om Nadal kommer att ställa upp.

Det kommer också att spelas två singelmatcher, en mellan Borg och McEnroe, och en mellan Federer och Nadal eller Blake. 90 procent av alla biljetter har redan sålts.

Skrivet av: