Höga förväntningar på Ronaldo

Publicerades: 19 Sep 2008, 11:23, Uppdaterades: 18 Mar 2012, 08:38

Manchester United har bara vunnit en av sex matcher hittills.


Manchester United har bara vunnit en av sina sex matcher denna säsong. Men lagets stjärna, Christiano Ronaldo, visar ingen oro.

– Det är inga problem med lagets form. Vi börjarde förra säsongen på samma sätt, och ni vet alla hur det slutade, säger Ronaldo till The Sun.

I onsdagens 0-0 möte mot Villareal gjorde Ronaldo sitt första inhopp sedan fotoperationen i juli. Förhoppningarna ligger nu i att Ronaldos återkomst ska ge laget en injektionskick redan under söndagens möte mot Chelsea. Men det kommer inte att bli en lätt match.

– Motspelarna kommer att göra allt för att få mig ur balans. Det är en del av spelet. Men de vet att jag betalar tillbaka genom att göra mål. Säsongen 2007-2008 gjorde Ronaldo 42 mål. Med de 31 mål han gjorde i Premier League vann han skytteligen och fick mottaga Guldskon. Av de övriga målen gjores åtta i Champions League och tre i FA-cupen.

Se Cristiano Ronaldos 10 snyggaste mål 2007/2008:

Skrivet av:

Senaste nytt

Fem snackisar under första dagen på Ullna

1 timme sedan

Dubbeltrubbel i vinden för Grant: "Kämpigt"

2 timmar sedan
Titelförsvaren Linn Grant och Alex Norén var de stora publikfavoriterna under första dagen på Ullna. Men vinden ställde till det för de svenska stjärnorna. Det var lite kämpigt, säger Grant.

Muchovas mäktiga vändning – final mot Swiatek väntar

3 timmar sedan
Långa slagdueller, stenhård kamp om varje boll och dramatiskt in i det sista. Karolina Muchova och Aryna Sabalenka gav allt för en plats i finalen på Roland Garros. Bara en kunde nå den – och sensationellt lyckades Muchova efter en enorm vändning.

Cykelstjärnan i tårar efter knivattacken

3 timmar sedan
Danske cykelstjärnan Jonas Vingegaard var djupt berörd över knivattacken i franska Annecy. Efter etappsegern i Criterium du Dauphine sade han med tårar i ögonen: En dag som den här betyder cykel ingenting.

Svenske talangens jättesuccé i proffsdebuten

idag 16:36
Svenske golftalangen Ludvig Åberg har fått en drömstart på proffslivet på PGA-touren. Eslövssonen gick den första ronden på tre slag under par och har tätkänning.

Stoppades i Qatar – ölsponsor förlänger med Fifa

idag 15:40
Budweiser förlänger sitt avtal med Internationella fotbollsförbundet (Fifa). Det nya avtalet med Ab Inbev, som äger Budweiser, gör att ölmärket blir officiell VM-öl för de två kommande världsmästerskapen: dam-VM i Australien och Nya Zeeland i sommar och herr-VM i Nordamerika 2026.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.