Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Höga förväntningar på Ronaldo

- 19/09/2008, 11:23 -

Manchester United har bara vunnit en av sex matcher hittills.

Manchester United har bara vunnit en av sina sex matcher denna säsong. Men lagets stjärna, Christiano Ronaldo, visar ingen oro.

– Det är inga problem med lagets form. Vi börjarde förra säsongen på samma sätt, och ni vet alla hur det slutade, säger Ronaldo till The Sun.

I onsdagens 0-0 möte mot Villareal gjorde Ronaldo sitt första inhopp sedan fotoperationen i juli. Förhoppningarna ligger nu i att Ronaldos återkomst ska ge laget en injektionskick redan under söndagens möte mot Chelsea. Men det kommer inte att bli en lätt match.

– Motspelarna kommer att göra allt för att få mig ur balans. Det är en del av spelet. Men de vet att jag betalar tillbaka genom att göra mål. Säsongen 2007-2008 gjorde Ronaldo 42 mål. Med de 31 mål han gjorde i Premier League vann han skytteligen och fick mottaga Guldskon. Av de övriga målen gjores åtta i Champions League och tre i FA-cupen.

Se Cristiano Ronaldos 10 snyggaste mål 2007/2008:

Skrivet av: