Tennisstjärnor greps för sexköp i Stockholm

Minst åtta poliser deltog i gripandet på Sheraton Hotel.


Två ATP-stjärnor som befinner sig i Stockholm för att tävla i Stockholm Open greps i lördags av minst åtta poliser.

Tennisstjärnorna är misstänkta för sexköp sedan de i sällskap med två kvinnor återvänt till hotellet efter en festkväll i centrala Stockholm.

– Två män greps 04.11 och misstänks för försök till köp av sexuella tjänster, säger Björn Engström, presstalesman för stockholmspolisen.

Stjärnorna avslöjades av två civilklädda poliser.

– De hade varit på stan och tog med sig två tjejer hem. Polisen hade nog haft span på tjejerna, säger en källa till Aftonbladet.

De civilklädda poliserna grep männen inne på hotellet och väntade sedan på ytterligare poliser för att transportera de misstänkta stjärnorna till Norrmalms polisstation.

– Sex uniformerade poliser höll i dem och förde ut dem till bussen, säger källan till Aftonbladet.

Efter förhör på polisstationen släpptes de båda männen - men misstankarna kvarstår.

Stockholm Opens huvudturnering startar i dag.

Skrivet av:

Senaste nytt

6–0 räckte inte – England missar OS

Seger med tre poäng för Uppsala mot Umeå

Uppsala vann en riktigt jämn match på bortaplan mot Umeå i Svenska Basketligan herr. Matchen avgjordes i fjärde perioden och Uppsala vann till slut med tre poäng, 89-86 (18-28, 23-16, 17-22, 31-20).

Arsenal tog ny seger

1 timme sedan
Det går fortsatt bra för Arsenal i Premier League i fotboll. På tisdagen mötte laget Luton och tog med sig ännu en seger. Därmed har laget vunnit fyra matcher i rad. Segerresultatet mot Luton blev 4-3 (2-1).

Tuff match slutade med seger för Nässjö mot Köping Stars

1 timme sedan
Det svängde i matchen i Svenska Basketligan herr mellan Köping Stars och Nässjö i Köpings Bad & Sport. Hemmalaget Köping Stars hade ledningen i halvtid, med 46-52, men efter pausen vände Nässjö matchen och vann till slut med 90-80 (25-23, 21-29, 24-20, 20-8).

Hwang Hee-chan matchhjälte för Wolverhampton

1 timme sedan
Wolverhampton vann hemmamatchen mot Burnley i Premier League i fotboll med 1–0.

Seger med ett poäng för Södertälje BBK mot Borås Basket

1 timme sedan
Södertälje BBK vann en riktigt jämn match på hemmaplan mot Borås Basket i Svenska Basketligan herr. Matchen avgjordes i fjärde perioden och Södertälje BBK vann till slut med en enda poäng, 78-77 (13-22, 21-21, 16-17, 28-17).