Ny förlust för Hammarby

Det blev förlust för Hammarby i hemmamötet mot slovakiska Celje.(TT)


Det blev förlust för Hammarby även i hemmamötet mot slovakiska Celje i handbollens Champions league. Den svenska mästaren hängde med hyfsat, men var till slut ändå ett par klasser för liten och förlusten skrevs till 27-31.

– Det är väldigt tunga spelare att möta på alla delar av planen. Vi får slita väldigt hårt för varje mål, det är klart att det tar på krafterna på ett helt annat sätt än en elitseriematch gör, säger Hammarbymålvakten Michael Åström, som var en av de bästa i Hammarbys lag.

– Jag är ganska nöjd med mitt eget spel. Men helt nöjd är man ju aldrig när man förlorar matchen, säger han till SVT.

Hammarbys förhoppningar om att gå vidare från gruppspelet försvann i och med förlusten. Däremot finns alla chanser kvar till tredjeplatsen i gruppen, som innebär spel i cupvinnarcupen.

Två matcher återstår nu för Hammarby. Avgörande blir bortamatchen mot litauiska Granitas-Karys på torsdag, ett lag som Hammarby i hemmamötet besegrade med fyra måls marginal.

I sista gruppmatchen väntar sedan franska gruppsuveränen Chambery den 22 november.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Lamt Tre Kronor förlorade mot Finland

Publikfest i Partille – men Sävehof utan chans

1 timme sedan
Sävehof var chanslöst i den första kvartsfinalen mot landslagsstjärnan Jim Gottfridsson och hans kompisar i Flensburg-Handewitt. Den tyska storklubben vann med 41–30 och lär knappast gå bort sig i returen i nästa vecka.

Ytterligare 1,5 miljarder till gymnastikläkarens offer

2 timmar sedan
FBI:s misslyckande gör att den amerikanska staten nu får betala motsvarande 1,5 miljarder kronor sammanlagt till ett hundratal offer för gymnastikläkaren Larry Nassars övergrepp.

Ryska fäktare nobbar OS-kval

idag 16:56
Det blir inga ryska fäktare i OS i Paris. Ryssarna bojkottar kvalen till OS.

Skrällvinsten ger lyft på världsrankningen

idag 16:54
Anton Källberg förbättrar sin tidigare toppnotering ytterligare. Nu är svensken tolva på världsrakningen i bordtennis.

Fylla på ungdomsturnering: "Förkastligt"

idag 14:58
Ledare för det finländska U17-landslaget i ishockey festade till det i samband med en turnering i Sverige – och spydde ner en buss. Nu planerar Finlands ishockeyförbund att anmäla händelsen. Det är helt förkastligt, säger Kimmo Oikarinen.