1 av 2
- Foto: Peter Morrison/Scanpix
2 av 2
- Foto: Isaac Brekken/Scanpix

UFC släpper fyra fighters

Fyra stycken får lämna UFC och leta nya jobb.


UFC verkar ha börjat med julstädningen nu och Denis Kang, Brock Larson, Rori Delgado och Jason Dent får lämna organisationen.

Kanadensaren Kang är en mycket meriterad fighter med närmare 50 matcher, mestadels i Japan där han var en stor stjärna i Pride. Han lyckades dock inte imponera i UFC och får lämna efter en vinst och två förluster. Senast mötte han Michael Bisping på UFC 105 och blev stundtals utklassad av britten.

Larson var stjärna i WEC och hade bara förlorat två matcher i karriären mot inga mindre än Carlos Condit och Jon Fitch. Men nu har han förlorat två raka i UFC mot okända namn och får gå trots sina meriter.

Delgado och Dent har båda varit med i The Ultimate Fighter men inte riktigt lyckats efteråt utan får nu även de lämna efter förluster.

Det är tydligt hur viktigt det är att lyckas direkt i UFC, det finns ständigt nya talanger att plocka in och stjärnor som Kang och Larson har för höga löner för att man ska låta dem komma tillbaka efter förlustsviter.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Nästa artikel
UFC 105: Video
Senaste nytt

Jagr, 52, historisk och målskytt

Stark och Nordqvist med i täten i majorn

Maja Stark och Anna Nordqvist gick runt på 70 slag och är med i kampen om årets första majortitel. Båda är fyra slag efter just nu ledande amerikanskan Lauren Coughlin.

Ny svensk uppvisning i världscupfinalen

Världsstjärnorna Henrik von Eckermann och Peder Fredricson har prickat formen perfekt. På lördag hoppar de om segern i världscupfinalen i Riyad. Båda bäddade för en rysare. De kliver in i de två sista rundorna som etta och tvåa. Otroligt. Hästen har hoppat underbart. Jag njöt av ridningen, säger von Eckermann.

Debutantmål när Tre Kronor nollade Finland

1 timme sedan
Ett mål från Lukas Vejdemo och framspelningar både av Felix Unger Sörum och Jonathan Lekkerimäki. Debutanterna klev fram när Tre Kronor besegrade Finland i Jyväskylä med 4–0 i första matchen inför VM.

Sverige mot Ungern igen i EM

2 timmar sedan
Ungern igen – och Debrecen igen. Det blev utfallet när damernas EM-slutspel i handboll lottades. "Det är två tydliga favoriter i gruppen och det blir en nyckelmatch mot Ungern", säger förbundskapten Tomas Axnér i ett pressmeddelande.

Ilska då FA-cupen skrotar omspel

3 timmar sedan
Världens äldsta fotbollsturnering, den engelska FA-cupen, förändras till nästa säsong då omspelsmatcherna tas bort helt.