1 av 2
- Foto: Scanpix
2 av 2
- Foto: All Over Press

Becker försvarar Tiger

Den gamle tennisstjärnan Boris Becker har tidigare hamnat i blåsväder efter en otrohetsaffär. Nu säger tysken att han sympatiserar med Tiger Woods.


För ett antal år sedan var Boris Becker, 42, på allas läppar efter en otrohetsaffär. Medan hans fru var gravid hade han sex med en rysk modell, som dessutom blev gravid, på en restaurang i London.

Den förre världsstjärnan i tennis säger sig sympatisera med Tiger Woods när det gäller golfstjärnans otrohetsaffär gentemot sin svenska fru Elin Nordegren, 29, med förflutet som modell.

- Jag upplevde exakt samma sak och kan sympatisera med honom, säger Boris Becker.

Uttalandet ska, enligt Reuters som hänvisar till den tyska tidningen Bild, komma i ett tyskt teveprogram på måndagskvällen.

Becker, som tagit sex Grand Slam-titlar, tror dock inte att det svenskamerikanska äktenskapet kan räddas. Han själv har fått genomlida en jobbig skilsmässa och säger i teveprogramet att det kommer att bli ”förbannat svårt” för de två att rädda äktenskapet.

Tiger Woods, 33, har tagit timeout från golfen på obestämd tid för att rädda äktenskapet. Han och Nordegren har två små barn tillsammans.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!