Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Dagens speltips: Manchester City

Sport | 03/12/2008 12:55

Manchester City får chansen i Uefa-cupen!

Välkommen säger jag till både läsarna på Spelombudsmannen och Nyheter24.

Barar att bita i det sura äpplet tisdag kväll. Arsenal och Stoke åkte ur Ligacupen båda två. Sverige hade sju mål upp på Vitryssland i damernas Handbolls-EM men tappade ändå. Ryssland och Tyskland höll dock för favoritskapet. Elitseriehockeyn får alltid måttlig insats men det går inte att hitta någon logik för tillfället. Linköping krossade Frölunda borta och jag trodde att det hade vänt, men 3-3 mot formsvaga Djurgården på hemmais vittnar om hur lurigt det fortsatt är.

Uefa-cupen dominerar onsdagen och jag spelar på Spartak Moskva, Manchester City och Udinese. AIK och Leksand vinner sina matcher i Hockeyallsvenskan.

Missa inte att bli medlem i vårt spelforum på www.spelombudsmannen.com där det bollas många spelvärda idéer dagligen. Signaturen The Coach undervisar och informerar om US Sports och hans speltankar kan nu läsas under egen rubrik i Coach Corner på forumet.

Vi har passerat 13.000 medlemmar och spelombudsmannen.com firar 8-årsjubileum i februari 2009! STORT tack till alla läsare och forummedlemmar för flera givande år och vi ska tillsammans se till att bli ännu bättre.

Jörgen Jonsson, spelskribent 96-07 i Sportbladet! Spelombudsmannen

Skrivet av: