Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Dagens speltips

Sport | 04/12/2008 14:39

Sverige vinner ödesmatchen!

Välkommen säger jag till både läsarna på www.spelombudsmannen.com och Nyheter24.

Udinese och AIK vann men i övrigt gick det tungt igår. Manchester City fick nöja sig med kryss. Spartak Moskva hade 1-0 till det var sex minuter kvar men tappade. Leksand nollade mot Sundsvall.

Nya tag torsdag. Aston Villa, Valencia och FC Köpenhamn tar viktiga segrar hemma i Uefa-cupen. Nancy testas mot CSKA som redan säkrat avancemang. Färjestad kan bli laget som bryter Luleås fina svit. Måttlig insats dock som vanligt i elitseriehockeyn. Sverige vinner ödesmatchen i damernas Handbolls-EM mot Österrike.

Missa inte att bli medlem i vårt spelforum på www.spelombudsmannen.com där det bollas många spelvärda idéer dagligen. Signaturen The Coach undervisar och informerar om US Sports och hans speltankar kan nu läsas under egen rubrik i Coach Corner på forumet.

Vi har passerat 13.000 medlemmar och spelombudsmannen.com firar 8-årsjubileum i februari 2009! STORT tack till alla läsare och forummedlemmar för flera givande år och vi ska tillsammans se till att bli ännu bättre.

Jörgen Jonsson, spelskribent 96-07 i Sportbladet! Spelombudsmannen

Skrivet av: