Dagens speltips: Modo och Rögle

Välkommen! Kanondag igår och grattis till er som hakade på.


Det fina skrälloddset för Nacional i portugisiska cupen mot ett b-betonat Porto var grädden på moset.

Roma, Juventus, Chelsea, Manchester United och Bordeaux infriade favoritskapet medan hockeytrippeln med AIK, Mora och Troja sprack på att AIK vann först efter förlängning.

Tunnare utbud torsdag. Jag brukar vara försiktig med att spela på Modo Hockey men ger dom en ny chans efter segern mot Timrå senast. Ikväll väntar Brynäs. Ettan spelas i spelfonden till oddset 1,80. Fonden visar 1.165 kronor plus efter två speldagar!

Modo kallade in föreläsaren/coachen Bengt Wiström inför mötet med Södertälje och man kan skönja ett helt annat go i laget. I övrigt får elitseriematcherna vila från spel. Jag tycker att bortaoddsen kittlar mest, tror däremot att Rögle har en fin chans hemma.

Missa inte att bli medlem i vårt spelforum på www.spelombudsmannen.com där det bollas många spelvärda idéer dagligen. Signaturen The Coach undervisar och informerar om US Sports och hans speltankar kan nu läsas under egen rubrik i Coach Corner på forumet.

Vi har passerat 13.100 medlemmar och spelombudsmannen.com firar 8-årsjubileum i februari 2009! STORT tack till alla läsare och forummedlemmar för flera givande år och vi ska tillsammans se till att bli ännu bättre.

Jörgen Jonsson, spelskribent 96-07 i Sportbladet! Spelombudsmannen - ” the gamblers best friend “

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!