Måndag 4 Jul
Stockholm

Simmaren Ian Thorpe outas som homo

Supersimmaren Ian Thorpe semestrade med sin brailianske pojkvän.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det har länge ryktats att australiensiske guldsimmaren Ian Thorpe, är homosexuell. I Australien har medierna fullkomligen tävlat om vem som kan outa Thorpe på det mest spektakulära sättet. Och simmaren har svarat med att posera med diverse tjejer ute på fester och galor. Men ingen har låtit sig luras.

Nya bilder men framför allt ny information, bekräftat att simmaren föredrar korven framför brödet. En jämförelsevis otränad Ian Thorpe stänktes blöt och glansig av sin misstänkta pojkvän Daniel Mendes, under deras lilla badäventyr i Dolans Bay i Sydney.

Ingen av dem har bekräftat att de är ihop men nu avslöjas att Daniel Mendes bott ihop med Thorpe till och från i hela tre år. De båda killarna träffades genom Thorpes forne coach Tracey Menzies. Deras relation som träningspolare verkar sedan dess ha utvecklats till mer, enligt Daily Telegraph.

– Folk får tro vad de vill och de kommer att säga dittan och dattan att jag är gay. Det finns ingen grund för vad de säger. Det är ingen stor grej för det påverkar inte mitt livs, sade Ian Thorpe 2006, enligt News.

Men flera medier hakar nu på och ja, det är väl bara för Ian att öppna garderobsdörren. Regnbågsflaggan väntar.

Thorpe vinstsim i 200 meter fritt:

Intervju med Ian:

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Senaste nytt

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.