Simmaren Ian Thorpe outas som homo

Supersimmaren Ian Thorpe semestrade med sin brailianske pojkvän.


Det har länge ryktats att australiensiske guldsimmaren Ian Thorpe, är homosexuell. I Australien har medierna fullkomligen tävlat om vem som kan outa Thorpe på det mest spektakulära sättet. Och simmaren har svarat med att posera med diverse tjejer ute på fester och galor. Men ingen har låtit sig luras.

Nya bilder men framför allt ny information, bekräftat att simmaren föredrar korven framför brödet. En jämförelsevis otränad Ian Thorpe stänktes blöt och glansig av sin misstänkta pojkvän Daniel Mendes, under deras lilla badäventyr i Dolans Bay i Sydney.

Ingen av dem har bekräftat att de är ihop men nu avslöjas att Daniel Mendes bott ihop med Thorpe till och från i hela tre år. De båda killarna träffades genom Thorpes forne coach Tracey Menzies. Deras relation som träningspolare verkar sedan dess ha utvecklats till mer, enligt Daily Telegraph.

– Folk får tro vad de vill och de kommer att säga dittan och dattan att jag är gay. Det finns ingen grund för vad de säger. Det är ingen stor grej för det påverkar inte mitt livs, sade Ian Thorpe 2006, enligt News.

Men flera medier hakar nu på och ja, det är väl bara för Ian att öppna garderobsdörren. Regnbågsflaggan väntar.

Thorpe vinstsim i 200 meter fritt:

Intervju med Ian:

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ali: "Tensta har inte haft något fotbollsproffs"

1 timme sedan

Minst tolv svenskar i NHL-slutspel

1 timme sedan
Minst tolv svenskar, förmodligen betydligt fler, kommer att få spela NHL-slutspel. Det står klart sedan Florida, Boston, Carolina och Dallas har ordnat biljett efter tidigare klara New York Rangers.

Häckens CL-resa över: "Vi var inte ens nära"

igår 22:52
Häckens Champions League-resa har varit imponerande. Men nu är den över. Paris Saint-Germain vann returmötet i Paris med 3–0 och är vidare till semifinal med sammanlagt 5–1. Vi var inte riktigt nära i dag, säger mittfältaren Filippa Curmark till SVT.

Får sparken – sägs ha haft relation med spelare

igår 22:02
Leicester City sparkar huvudtränaren Willie Kirk. Brittiska medier uppger att skälet är att 45-åringen har haft en relation med en av spelarna i laget, som för tillfället ligger nia i damernas Super League.

Larsson tillbaka från sjukdom – stoppade Frölunda

igår 21:48
Tillbaka från sjukdom. Då höll Filip Larsson nollan i Leksands hemmamöte med Frölunda. Fortsätter vi så här blir det bra, säger han efter 2–0-segern i den fjärde SM-kvartsfinalen.

Skellefteå till semifinal – målvakt storspelade

igår 21:16
Skellefteå är klart för SM-semifinal i ishockey efter fyra raka vinster mot Linköping. Västerbottningarna vann med 2–0 på bortais efter storspel av målvakten Linus Söderström.