I kväll sitter Jihde sargvakt

Niklas Jihde kommer på fredagskvällen leva upp till sitt löfte.

Nyheter24 skrev tidigare om innebandystjärnan Niklas Jihde och dennes löfte i samband med Henrik Larssons intåg i Superligan. Jihde lovade klart och tydligt att han skulle sitta sargvakt för FC Helsingborg om fotbollskungen gjorde mål i Superligan. Först kom en assist från "Henkes" klubba, sedan kom en assist till... och till slut kom det efterlängtade målet. Om än i tom bur, men likväl ett mål som alla andra.

I ATG:s webbteve-program "Lindberg Orakat", där Niklas Jihde den här veckan är gäst, avslöjar stjärnan att han till fredagens match mot just Helsingborg ska passa på att uppfylla sitt löfte.

– Jag spelar två perioder, så går vi upp till en säker ledning, och sen i tredje perioden sitter jag sargvakt, säger Jihde vars AIK bör vinna matchen utan några större problem utifrån tabellen sett.

Vi får se hur han löser planen. Men att han löser den, det räknar vi nu hundraprocentigt med.

Jihdes avslöjande kan du se här, cirka två minuter in i programmet.

FC Helsingborg möter AIK 19:00 i Idrottens hus. Åk dit och titta!

Henrik Larsson hånar Jihdes löfte efter sitt eget mål

Brynäs tog järngrepp efter blixtvändning

Stjärnduon kvartsfinalklar – jagar OS-plats

Den svenska stjärnduon i beachvolley, David Åhman och Jonatan Hellvig, är klar för kvartsfinal i världstouren som slagit ner i Tepic, Mexiko.

Pixbo och Thorengruppen klara för SM-final

Pixbo är klart för SM-final i innebandy – den första på herrsidan för klubben sedan 2006.

Åberg fortsätter imponera – är med i toppen

Ludvig Åberg fortsätter visa upp stabilt spel i RBC Heritage, som avgörs i Hilton Head Island, South Carolina.

Kittel tog hem världscupfinalen – favoriten diskad

Det blev succé för Patrik Kittel och hästen Touchdown i världscupfinalen i dressyrens fria program. Ritten räckt hela vägen till seger – Sveriges första på 26 år. Jag kan inte förstå vad som har hänt, säger Kittel i SVT efter segern. Favoriten, brittiska Charlotte Fry på hästen Everdale, diskades.

Finländsk revansch – svensk förlust i förlängning

Seger i första matchen blev till förlust i den andra. Finland tog revansch på Tre Kronor och vann den andra landskampen inför VM med 2–1 efter förlängning. Oskarshamns Ahti Oksanen gjorde segermålet.