Kaparna begärs i konkurs

Speedwayklubben Kaparna, SM-guldvinnare 2003, har begärts i konkurs.


Speedwayklubben Kaparna har begärts i konkurs av förre Kaparna-föraren Sebastian Bengtsson. Klubben är skyldig honom pengar.

– De har fått extra tid på sig, men det har inte hjälpt, säger Sebastian Bengtsson till Göteborgs-Posten.

Konkursförhandling hålls i Göteborgs tingsrätt på onsdag. Kaparna förnekar inte att man har en skuld till Bengtsson, men vill inte ge någon mer kommentar före förhandlingen.

Kaparna vann SM-guld 2003, men miste sin hemmaarena i Göteborg inför säsongen 2007 och har inte haft något seniorlag i år.

Skrivet av:

Senaste nytt

Svenska VM-medaljörer inomhus

igår 23:00

Duplantis vinner även när det går emot

igår 22:52
Världsstjärna är ett något slitet uttryck som emellanåt används slarvigt. För Armand "Mondo" Duplantis blir det en bock i alla rutor. Förmågan att reda ut en riktigt svår situationen stärker bara bilden av fenomenet till stavhoppare.

Kramer tog VM-silver: "Kan inte vara gladare"

igår 22:16
Andreas Kramer tog silver på 800 meter på inomhus-VM i Glasgow. Det är svenskens första VM-medalj i karriären. Jag kan inte vara gladare, säger Kramer.

Duplantis värderar nya VM-guldet extra högt

igår 21:12
Världen fick se en annan sida av Armand Duplantis. Den i brygga, den som vinglar vid stupet men hittar balansen och till slut vinner VM-guldet överlägset. Det är den jobbigaste guldmedalj jag fått. Den är extra speciell. Jag värderar det här högt, säger han efter det sanslösa dramat i Emirates arena i Glasgow.

Björn gjorde sitt första mål för Chelsea

igår 20:58
Landslagsbacken Nathalie Björn lämnade i januari Everton för topplaget Chelsea. Nu vet Björn hur det känns att göra mål för Londonklubben i ligan.

Foden frälste City – vände derbyt mot United

igår 18:36
Manchester City låg under i derbyt hemma mot United. Då slog Phil Foden till – två gånger om. 23-åringens två fullträffar låg bakom 3–1-segern och City hakar fortsatt på Liverpool i Premier League-toppen.